FOTBAL  »  Superliga  »  DE ZERBI JOACĂ TARE

După ce au vrut să-l dea afară, şefii lui CFR îi propun alt salariu lui De Zerbi

Roberto De Zerbi
Roberto De Zerbi

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 31 august 2011 13:07

Azi e ziua decisivă pentru italian: ori rămîne la Cluj pe acelaşi contract, ori se întoarce în Italia


CFR Cluj s-ar putea despărţi de Roberto De Zerbi (32 de ani). Italianul aşteaptă o întrevedere cu conducerea "vişiniilor" pentru a afla dacă viitorul său mai e legat de clubul din Gruia. Astăzi se încheie perioada de mercato în Europa, iar decarul feroviarilor ar putea da curs unor oferte din Italia. Şansele ca Roberto să plece sînt destul de mari. Jucătorul s-a simţit umilit după ce conducerea i-a cerut în urmă cu două săptămîni să-şi rezilieze contractul cu CFR, pentru că "Il fantasista" refuza o micşorare a salariului.

"Acum 15 zile, cei de la CFR i-au spus să plece. După partida cu Sportul, totul s-a schimbat. Oricum, pentru el nu e o problemă să-şi găsească echipă şi consideră că pentru un fotbalist salariul trebuie să rămînă acelaşi şi atunci cînd e accidentat, şi în situaţia în care dă două goluri într-o partidă", au dezvăluit apropiaţi ai fostului jucător al lui Napoli.

Conducerea feroviarilor vrea să-i facă o nouă propunere lui De Zerbi, şi anume să-i achite integral salariul de 250.000 de euro pe an, însă numai în condiţiile în care italianul va juca 75 la sută din meciurile clujenilor din actuala ediţie de campionat. Varianta a fost confirmată parţial de preşedintele Iuliu Mureşan. "A avut 6 luni de pauză. A jucat foarte puţin pentru club, dar din cauze obiective, fiind accidentat. Oricum e un jucător profesionist, probabil cel mai profesionist din tot lotul, care dă totul inclusiv la antrenament. Mi-aş dori să am 11 jucători ca el. A dat însă foarte puţin pentru club. Nu e vorba de o micşorare de salariu, ci de condiţionarea lui în funcţie de prezenţele în teren", a declarat oficialul clubului clujean.

"Nu am de făcut nici o declaraţie de presă, nu vreau să mă cert cu nimeni. Aştept clarificarea situaţiei mele"
Roberto De Zerbi

"I-am explicat de ce nu-i putem plăti actuala remuneraţie în condiţiile prezente. Sînt convins că vom încheia o înţelegere, convenabilă pentru ambele părţi. Dacă nu, ne vom despărţi în condiţii normale pentru club"
Arpad Paszkany

q Fanii îl susţin
Ca şi în cazul Gabi Mureşan, un alt jucător intrat în conflict cu conducerea, suporterii CFR-ului sînt de partea lui De Zerbi. Italianul a primit zeci de mesaje de susţinere pe cfrmania.ro şi pe site-urile dedicate fanilor "vişiniilor". Şi vineri, cu Sportul, De Zerbi a fost aplaudat frenetic la intrarea pe teren. Italianul a răspuns cu o reuşită de excepţie, dar şi cu două pase de gol.

Bud, un an la Mediaş
CFR l-a împrumutat pe Cristi Bud pentru un sezon la Mediaş. Atacantul român încearcă să-şi relanseze cariera după ce, în ultimul an, a adunat puţine prezenţe în tricoul feroviarilor. "Îmi pare rău că plec de la Cluj, dar am nevoie de jocuri. Am ales Mediaşul pentru că am mai evoluat la echipă şi nu voi avea nevoie de o perioadă de adaptare pentru că îi cunosc foarte bine pe băieţi", a spus Bud. (Cosmin Prişcă)

Renan Silva tot mai aproape
Presa din Guimaraes confirmă faptul că mijlocaşul brazilian Renan Silva e tot mai aproape de Cluj. Brazilianul n-a fost inclus în lotul de 25 de jucători cu care Vitoria abordează actuala stagiune, iar www.guimaraesdigital.com a notat că mijlocaşul este aşteptat în România pentru a semna cu CFR Cluj. "E posibil să mai vină un jucător. Vom vedea în aceste zile", a declarat preşedintele Mureşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cfrclujole
cfrclujole  •  31 August 2011, 18:18

Sper sa nu-l pierdem pe De Zerbi. In mod normal conducerea CFR-ului ar trebui sa ajunga la un compromis cu acest jucator! Bafta!

double07
double07  •  31 August 2011, 17:39
Postat de lucilucian96 pe 31 August 2011, 13:48

Da Wesley nu ebun ? Adailton ? Perreira de la Porto ? Ce zici ma, ca e o incantare cand il vezi ...?

pai ce? era vorba de aia? omului ii place de De Zerbi care e problema ta?

wilhelmtell
wilhelmtell  •  31 August 2011, 15:22

Zgârcitul mult plăteşte! Daţi-i lui De Zerbi salarul care îl cere şi să rămână la echipă! Aţi văzut cum a jucat echipa cu Sportul Studenţesc în prima repriză fără De Zerbi. Aşa va juca întreg campionatul, dacă va pleca! Aţi văzut cum a jucat echipa a doua repriză cu De Zerbi în teren? Aşa va juca tot camioinatul dacă De Zerbi rămâne. Alegeţi!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează