FOTBAL  »  Superliga  »  NAŢIONAL ARENA

După ce GSP a dezvăluit că gazonul de pe Arena Naţională s-a deteriorat, Primăria a decis să intervină în regim de urgenţă

Așa arăta gazonul de pe Arena Națională în urmă cu două zile. Ieri, mai mulți îngrijitori au început să
lucreze la reabilitarea ierbii. FOTO Andrei Crăițoiu
Așa arăta gazonul de pe Arena Națională în urmă cu două zile. Ieri, mai mulți îngrijitori au început să lucreze la reabilitarea ierbii. FOTO Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2012 21:00

Directorul adjunct de la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, Vasile Grădişteanu, spune că se va lucra zilnic pe stadion şi dă asigurări că la Steaua - Twente gazonul va arăta bine


Gazeta Sporturilor i-a trezit din amorţeală pe cei care au în administrare Arena Naţională. După ce în ediţia de marţi a publicat poze în exclusivitate, care arătau că terenul s-a stricat, cei de la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, direcţia Primăriei care se ocupă de arenă, au decis să intervină în regim de urgenţă.

"Vom ajuta gazonul să vegeteze"
Mai mulţi angajaţi de la ALPAB s-au prezentat ieri la Arena Naţională şi au intrat pe suprafaţa de joc, care a fost supusă mai multor operaţiuni de refacere. Directorul adjunct al ALPAB, Vasile Grădişteanu, a explicat în detaliu în ce constau lucrările. "Am aplicat diverse tratamente gazonului pentru a îndepărta mucegaiul, dar şi petele negre de pe suprafaţa de joc. În plus, sîntem pregătiţi pentru aplicarea de fertilizatori, iar începînd de joi, din cinci în cinci zile, vom ajuta gazonul să intre în vegetaţie. Sută la sută pînă pe 16 februarie el va arăta bine şi meciul Steaua - Twente va avea parte de un covor de iarbă de calitate", a declarat oficialul de la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

Ce se va întîmpla dacă va ninge abundent
Directorul ALPAB a comentat şi ce măsuri vor fi luate în cazul în care în Bucureşti va ninge intens în săptămînile premergătoare meciului tur cu Twente. "Cum acoperişul nu se poate trage, vom îndepărta zăpada de pe teren, după care mărim temperatura în instalaţia de sub gazon şi ultimul strat de zăpadă se va topi. Cum drenajul este foarte bun, va absorbi apa, stabilim o temperatură de menţinere a gazonului ca să nu îngheţe, şi suprafaţa de joc se va prezenta perfect pe 16 februarie", a comentat Vasile Grădişteanu la GSP TV.

"Asigurăm publicul, dar şi clubul Steaua că vom lucra atît timp cît va fi nevoie pentru ca pe 16 februarie terenul să fie în stare bună, astfel ca meciul cu Twente să se joace în condiţii impecabile"
Vasile Grădişteanu, director adjunct ALPAB

28 de zile au mai rămas pînă la disputarea meciului tur Steaua - Twente, din "16-imile" Europa League

Se finalizează discuţiile pentru Ghencea
Gazeta Sporturilor a dezvăluit în ediţia de ieri că între conducerea Stelei şi cea a Ministerului Apărării Naţionale s-au intensificat discuţiile referitoare la reîntoarcerea echipei pe Ghencea. Negocierile sînt extrem de avansate, va mai avea loc încă o întîlnire la finalul acestei săptămîni, iar cel mai tîrziu la finalul lui ianuarie se va bate palma pentru ca Steaua să joace în retur în Ghencea.

"Vreau să mă întorc în Ghencea mai repede pentru antrenamente, cantonament, pentru grupele de copii şi poate pentru unele meciuri fără miză mare, dar jocurile adevărate le vom disputa pe Arena Naţională"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
liviuemil
liviuemil  •  19 Ianuarie 2012, 16:55

Si cu zapada din tribune ce faceti?

flo_ax
flo_ax  •  19 Ianuarie 2012, 07:31

Monument de prostie e faptul ca acel fabulos acoperis e bun doar pt ploi usurele de vara! 20 de milioane pentru o umbreluta! Ca pe ploi din alea se joaca de placere, ideea era sa protejeze de ninsoare si furtuni... 20 de milioane aruncati aiurea, alte 230 pentru o cladire pe care nu se poate juca fotbal

biancorossi
biancorossi  •  19 Ianuarie 2012, 03:07

mare scula... se strica, il schimbam... iar se strica, iar il schimbam... macar asa, de 4-5 ori pe an. si uite asa, dupa vreo 20 de ani platim si pe sute de gazoane tot cat am platit pe edificiu. ...))) auzi, ce se va intampla daca va ninge abundent ? dar ce se va intampla daca se face curent la peluza 1 ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează