FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA DIGITALĂ

După ce i-a "cucerit" pe fanii Simonei Halep, Victor Ponta a mai făcut o şmecherie pe facebook: e "mîndru că e stelist" ;)

Așa arată prima pagină din Gazeta Sporturilor de astăzi
Așa arată prima pagină din Gazeta Sporturilor de astăzi

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 10:09

Orice avantaj contează în alegerile prezidenţiale. Gazeta Sporturilor de astăzi semnalează o şmecherie pe care premierul Victor Ponta a făcut-o pe facebook, cu o zi înainte de primul scrutin

Profitînd de victoria Stelei în Derby de România, Ponta a transmis un mesaj fanilor roş-albaştri: "Felicitări, STEAUA, pentru victoria cu Dinamo! Sunt mândru că sunt STELIST! Big LIKE!". Premierul a mers de multe ori la meciurile Stelei, alături de familie, mai ales la meciurile importante din cupele europene.

54% dintre românii interesaţi de fotbal şi care au participat la un sondaj de opinie în primăvara lui 2014, sondaj realizat de IRES, au răspuns că simpatizează cu Steaua, următoarele echipe în top fiind: Dinamo 11%, Rapid 6%, U Craiova 5% şi Petrolul 3%.

Alegerile prezidenţiale de duminică i-au calificat în turul secund pe Victor Ponta (40,3%) şi Klaus Iohannis (30,4%).

La fel a făcut şi cu Halep
Mesajul este de fapt o reclamă plătită prin care Victor Ponta induce în eroare utilizatorii de pe facebook. Aceştia dau like, crezînd că este vorba de o postare normală, însă în realitate apreciază pagina personală a prim-ministrului României.

Metoda a mai fost folosită şi în momentul în care Simona Halep şi-a făcut cont pe facebook, utilizatorii fiind păcăliţi să dea like, avînd impresia că apreciază pagina oficială a tenismanei.

Băsescu e tot stelist
Cel care a fost şef la Palatul Cotroceni în ultimii 10 ani a avut o simpatie tot pentru Steaua.

Traian Băsescu, mai ales în primul său mandat, 2004-2009, a participat la mai multe meciuri ale Stelei, iar după celebrul sfert de finală din Cupa UEFA, Steaua - Rapid, a mers şi a sărbătorit la Golden Blitz alături de jucătorii, antrenorii şi cei din conducerea roş-albaştrilor calificarea acestora în semifinale.

Contracandidatul lui Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis, nu şi-a declarat simpatia pentru vreuna dintre echipele din Liga 1.

Ce alte legături are fotbalul românesc cu Victor Ponta afli din Gazeta Digitală de astăzi!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (369)
florinv
florinv  •  05 Noiembrie 2014, 16:05

Vai mama lor. Au fost NISTE amarati de reporteri sportivi, si acum au devenit politologi, formatori de opinie. Stim ca si voi, cei de la "gazeta" si cei de la "prosport" sunteti dinamovisti inraiti, dar si noi, cititorii avem dreptul sa sustinem alte echipe, nu numai pe Dinamo. Voi, ca ziaristi NU TREBUIE SA VA EXPRIMATI ATASAMENTUL fata de o echipa sau alata, in fata noastra a cititorilor. Trebuie sa fiti NEPARTINITORI, sa fiti OBIECTIVI, si atat.

florinv
florinv  •  05 Noiembrie 2014, 15:57

Este evident ca se "fabrica" o diversiune. Nu stiu cine este autorul (pentru ca are neobrazarea sa nu se semneze), dar se stie dintotdeauna ca Ponta este stelist. Si ce este cu asta? Voi, cei de la "gazeta" a-ti facut o mare pagina a I-a cu un subiect care tine de propaganda electorala. Pai nu mai are cine sa faca propaganda? In ca odata faceti partizanat politic. Menirea voastra este sa informati cititorii despre INTRECERI SPORTIVE si nu sa faceti politica. Politica are cine o face si cu ce. Voi sunteti un ZIAR DE SPORT. Faceti-va meseria asta si lasati politica in seama altora, care se pricep, sau NU. Uitati-va la Chiotea si la Cartianu, au ajuns mari politologi. Vai ma

kos_tyn
kos_tyn  •  05 Noiembrie 2014, 15:05
Postat de magura pe 05 Noiembrie 2014, 00:44

De unde dracu ati scos-o ca 54% dintre romani simpatizeaza cu steoaia? IN STATISTICILE OFICIALE, cei mai multi sustinatori ii are RAPID, urmati de Poli Timisoara, U craiova (NU CS ci FC), iar abia pe 4 vin SIMPATIZANTII echipei de langa cimitir!!!

nu e nevoie sa te tratezi; poti sa traiesti si asa

Vezi toate comentariile (369)
Comentează