FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

E Rădoi vinovat pentru criza Stelei? Doi antrenori importanţi din fotbalul românesc îi iau apărarea: "E o situaţie imposibilă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 23:48

Steaua a ratat obiectiv după obiectiv în mandatul lui Mirel Rădoi, iar suporterii campioanei încep să îşi piardă răbdarea.

Fără licenţă PRO, tehnicianul "roş-albaştrilor" nu se poate ridica de pe bancă în timpul meciurilor şi nu le poate da indicaţii jucătorilor. Steaua a ratat în acest sezon Supercupa României, prezenţa în grupele Ligii Campionilor, grupele Europa League, iar duminică a pierdut primul Derby de România după 4 ani şi jumătate, 1-3 cu Dinamo.

"Situaţia nu poate fi gestionată"

În ciuda lipsei de experienţă, acesta fiind la primul mandat ca antrenor din carieră, Rădoi e susţinut de doi tehnicieni importaní din fotbalul românesc.

"Nu ştiu dacă e Rădoi neapărat problema la Steaua. Situaţia asta în care se află Steaua cu spectatorii, cu terenul de joc, cu terenurile de antrenament e una imposibilă. Nu cred că e un antrenor care poate gestiona ce se întîmplă. Cu atît mai puţin Rădoi, lipsit de experienţă. Cînd eşti jucător, ai impresia că poţi să le faci pe toate", susţine Basarab Panduru la DolceSport.

"Fanii ar fi trebuit să îi fie aproape"

Cornel Dinu, fostul antrenor al lui Dinamo, nu vede cum Rădoi ar putea rezolva problemele la Steaua: "E imposibilă şi de negestionat starea în care se află echipa. Este o situaţie incredibilă unde s-a ajuns. E o distrugere programată care chinuie Steaua de luni bune".

Tehnicianul îi arată cu degetul şi pe fanii echipei, care refuză să mai vină la stadion: "Trebuie să fii aproape de cei la care ţii. Nu e posibilă retragerea asta, detaşarea de echipă a suporterilor. Aşa îţi arăţi iubirea, ataşamentul faţă de un concept cum este Steaua, încurajînd echipa în momentele grele".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
940266122670717
Dragos Dumitrescu  •  24 Noiembrie 2015, 08:52
Postat de alex_1973 pe 24 Noiembrie 2015, 08:35

Acest cristiana veritabil Cum se autointitulează este dus cu craci.Bai băiatul tu vorbești de peluze? Tu nu ai fost niciodată acolo de vorbești astfel.De ce nu m ai vine nimeni nici în tribune la meciurile FCSB ului? Pentru ca am ales sa nu ne mai asociem cu acest eliberat condiționat și cu aceasta echipa fără nume.și sa nu îi m ai băgăm bani în buzunar creditorului. Dar vorba lui nebraska tu ești unul dintre gigistii .

Sunt si nu sunt de acord cu tine. In primul rand nu sunt de acord sa blamezi o echipa pe care probabil o sustineai acum un an, doi, trei. Pana sa intervina acest scandal cu armata, Steaua era Steaua si avea zeci de mii de suporteri la meciuri. Uiti meciul cu Valencia sau Ajax ?? Sunt doua exemple in care am vazut un stadion plin si oameni bucurosi. Nu numai bucurosi ci si mandrii de echipa lor. Atunci era Steaua sau FCSB, aceeasi echipa. In al doilea rand, ciobanul e tot cioban, iar pretentiile la el sunt minime. Totusi a fost omul care a bagat foarte multi bani in echipa. A cumparat clubul nu ca sa faca pomeni ci evident sa castige bani, este si normal asta, ca nu o face bine ... este altceva. Nu pot sa spun ca FCSB este o echipa fara nume pentru ca nici tu nu poti spune acum unde este echipa Steaua pe care o incurajai odata. La armata ??? Nu o vad, sincer. In ceea ce priveste jucatorii actuali eu zic ca sunt ok, tot ce e sticat acolo este antrenorul. Nu vad o strategie, nu vad o logica in actiunile lor, fiecare joaca ce vrea si cum vrea... sau cum poate. Stelei ii trebuie un antrenor, in primul rand, apoi ceva jucatori de valoare.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  24 Noiembrie 2015, 08:47

Normal ca este vinovat !!!! De ce accepta sa lucreze in aceste conditii? De ce nu pleaca? Inseamna ca el crede ca se poate face performanta si cu antrenamente prin Domnesti,Mogosoaia sau pe unde mai fac in decurs de o saptamana. Nu au un stadion unde sa joace meciurile de acasa...etc. Eu am mai scris si sustin ce am zis atunci cand 'interlopul' a iesit din puscarie.... Norocul lui Galca este ca a iesit Becali cand mai erau cateva etape si a castigat campionatul dar dupa asta Steaua va mai castiga trofee doar cand interlopul va fi din nou arestat...ca va fi !!! Ca antrenor de valoare sau cu coloana vertebrală nu antrenezi Steaua fara clauze in contract. Faci ca Dan Petrescu....nu accepti. Radoi a venit gratis ca a fost aburit de Becali,si din aceasta cauza nici nu-l lasa sa plece. Becali cauta vinovati intre jucatori :-)) . Dar de fapt doreste sa vanda sau sa scape de toti cei care au salariul mai mare de 100 000 euro pe an. Din aceasta cauza transfera doar din divizia B si de la retrogradate. Parca declara ca aceasta echipa este cea mai buna de cand este el finantator. .. Mai sustine aceasta aberatie? Poate a vrut sa zica ca este cea mai ieftina pentru el.

1694034334149732
Florin Gugulica  •  24 Noiembrie 2015, 12:05

Singurul responsabil pentru situatia stelei e Gigi El nu a investit in Steaua pentru a sustine a ajuta clubul ba din potriva pentru interesele lui personale vinde toti jucatorii buni si cumpara ciurucuri ieftine este un fel de comert asta e politica lui la Steaua

Vezi toate comentariile (14)
Comentează