FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E sabotat Costel Gâlcă de Laurenţiu Reghecampf? "N-aş vrea să insinuez că jucătorii Anamariei..."

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 20:52

Mihai Stoichiţă, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre posibilitatea ca jucătorii Anamariei Prodan să îl saboteze pe Costel Gâlcă, pentru a-l readuce pe banca "roş-albaştrilor" pe soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.
"Nu cred că Gâlcă a pierdut vestiarul. Acum nu aş vrea să se insinueze că jucătorii care aparţin de Anamaria… cred că nu sînt aşa tîmpiţi să lucreze Steaua.

Pentru ce? Oricum, dacă vrea Gigi Becali să-l aducă pe Reghe, o să-l aducă. Dacă tot se pun semne de întrebare în jurul lor, cine ştie în ce situaţie se vor trezi în viitor. Îşi periclitează viitorul de fotbalişti”, a declarat Mihai Stoichiţă la televiziunea sportro.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (29)
spivak
spivak  •  18 Martie 2015, 11:55

Nu-i niciun sabotaj. Băieţii de la FCSB(ŢSKA) sunt pur şi simplu muşchetarii Anamariei de Austria.

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  18 Martie 2015, 08:58

Asta-i limpede ca lumina zilei,iar toate au inceput din meciul cu CFR...

liviu199
liviu199  •  18 Martie 2015, 08:52
Postat de pimenton pe 17 Martie 2015, 23:46

Bourceanu Papp Varela Tamas,sunt jaloane de cateva meciuri,e o diferenta enorma intre jocul echipei care demola Astra si echipa din ultimele meciuri,sunt aceasi jucatori cu mentiunea ca la vremea aia cineva inca se mai zbatea printre camile.Faptul ca Tanase si Iancu jucatori ce au ramas fiedeli lui Giovanni au ajuns sa se evidentieze in echipa ii ca da dreptate lui Stoichita.

extrem de pertinent ce spui,Varela era cel mai bun fundas central din Liga 1,acum e cu-adevarat un jalon!Cat despre Tamas,el nu trebuie sa se prefaca,asta e norocul lui!El e jalon de meserie!ntariul tău...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close