FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO

EXCLUSIV Putea fi dinamovist, dar luni vrea să-i blocheze pe „câini”: „Mă bucur că s-a întâmplat așa!”

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 17:32 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 18:19

Eduard Pap, 29 de ani, a devenit titular incontestabil între buturile gălățenilor și de prestația lui bună se leagă și ultimele rezultate ale trupei lui Dorinel Munteanu, victorii pe linie în play-out și calificarea în semifinalele Cupei României. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, portarul a explicat care sunt obiectivele mai mult decât îndrăznețe ale Oțelului și de ce se bucură că nu s-a mai realizat în iarnă transferul la Dinamo

Oțelul Galați a învins joi seară Universitatea Craiova pe stadionul "Ion Oblemenco", scor 1-0, după 120 de minute de joc, va juca în semifinalele Cupei României, pe propriul teren, contra celor de la U Cluj. În cealaltă semifinală, Corvinul Hunedoara se va duela cu FC Voluntari.

Dinamo l-a vrut pe Eduard Pap în ianuarie 2024, dar nu a continuat negocierile

Revenind la confruntările din campionat, formația lui Dorinel Munteanu a început foarte bine play-out-ul: victorii cu Poli Iași (1-0) și cu FCU Craiova (2-1) în Bănie. Luni seară, de la ora 20:30, la Galați, în fața a 10.000 de gălățeni și a aproximativ 1.000 de fani ai lui Dinamo, dunării se luptă cu "câinii roșii".

Dinamo se bazează pe al 12-lea jucător la Galați! Anunț oficial
OȚELUL - DINAMO
Dinamo se bazează pe al 12-lea jucător la Galați! Anunț oficial

O victorie ar oferi o primăvară fără griji pentru gălățeni. Eduard Pap, 29 de ani, titularul dintre buturile Oțelului, a explicat fanilor care sunt obiectivele - mărețe! - ale nou promovatei în actuala stagiune, totodată avertizându-i pe adversarii formației sale.

Fost căpitan al Botoșaniului, jumătate de sezon la ETO Gyor, pe care a dus-o până aproape de promovarea în primul eșalon, Pap a fost în tratative în ianuarie 2024 cu Dinamo București, așa cum a anunțat GSP.ro la vremea respectivă. Doar că, după ce-au demarat discuțiile, "câinii" au renunțat la a mai trata pentru transferul portarului. Pap a devenit liber de contract și a semnat cu echipa lui Dorinel Munteanu, ulterior.

7meciuri a adunat Pap pentru Oțelul în 2024, având două partide în care a menținut neatinsă plasa porții sale

- Eduard, cum te simți după această serie de trei victorii, două în play-out și, mai ales, calificarea în semifinalele Cupei?
- Doamne ajută!, este bine de tot. Suntem în formă bună, a fost o victorie mare, acum să ne recuperăm, după o seară la București, ca să fim în cea mai bună condiție luni, cu Dinamo. Avem o șansă mare pentru a ajunge în finala Cupei, meciul cu U Cluj este la Galați, pe 17 aprilie, apoi finala...

- Vă gândiți că ați putea juca ultimul act al Cupei?
- Orice e posibil. Am regăsit campionatul românesc foarte echilibrat, în care oricine poate bate pe oricine.

Mă simt bine, foarte bine, la Galați, mulțumesc lui Dumnezeu. Trebuie să o țin bine până la finalul sezonului, trebuie să o ținem pe linia rezultatelor pozitive, pentru că Oțelul are o echipă bună de tot
Eduard Pap, portar Oțelul

Eduard Pap despre finalul sezonului pentru Oțelul: „Câștigarea Cupei și a play-out-ului”

- Care sunt obiectivele tale și ale Oțelului până la finalul sezonului?
- Două obiective importante pe care le avem și pe care cred că le putem obține. Câștigarea Cupei și a play-out-ului!

- OK, sunt țeluri îndrăznețe, mari, dar crezi că vă vor ține puterile?
- Daaa, pot fi realizabile. Avem încredere mare că le putem realiza. Depinde doar de noi. Trebuie să luăm totul pas cu pas. Și cred că va fi bine. Eu am încredere în mine și în colegi, în antrenori, în conducere și în suporteri.

Putea fi dinamovist, dar luni vrea să-i blocheze pe „câini”: „Mă bucur că s-a întâmplat așa!”
Eduard Pap, goalkeeper Oțelul Galați

Oțelarii au prins tupeu: „Dacă am reușit să batem Craiova la ea acasă...”

- Urmează meciul cu Dinamo, luni, acasă. Este mai deosebit decât altele?
- Dacă am reușit să batem Craiova de pe locul 2, care avea nouă meciuri consecutive fără eșec în campionat, cu jucători foarte valoroși, la ea acasă... Eu cred că putem să ne batem cu absolut oricine din campionat, pe acest final de sezon. Nu e un meci special, cu nimic, trebuie să intrăm pe teren, să dăm tot ceea ce e mai bun, să luăm 3 puncte și să fim bine.

- Tu ai fi putut fi în alb-roșu luni seară, la Dinamo. Dar ai semnat cu Oțelul.
- Așa a vrut Dumnezeu! Ma bucur că s-a întâmplat așa. Sunt sigur că am luat cea mai bună decizie. Sunt sigur că a ieșit bine! Pentru mine, pentru familie, pentru viitor. Eu sunt mie în sută cu sufletul la Galați, dau tot pentru Oțelul.

Mulțumesc lui Mister Dorinel Munteanu pentru încredere. Chiar sunt foarte, foarte fericit la Galați
Eduard Pap, portar Oțelul

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO GSP live » Raul Rusescu, după CSU Craiova - Oțelul 0-1: „O calificare meritată”

Citește și alte știri:

FCSB, pas decisiv pentru titlu? Dilema Universității Craiova: risc uriaș pentru ultimul cartuș sau Mitriță continuă cursa pentru Euro 2024

EXCLUSIV Nicolescu a răspuns, după replica golănească a lui Dani Coman: „Ăsta e modelul căutat la LPF?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează