FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alungat de galerie de la Rapid, Eduard Stăncioiu se apără: „Ce să fac, să-mi pierd timpul cu toți idioții? Pe mine nu mă scutură nimeni”

Eduard Stăncioiu a fost alungat de la Rapid de galerie / Sursă foto: Imago Images
Eduard Stăncioiu a fost alungat de la Rapid de galerie / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 10:45 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 12:18

Eduard Stăncioiu (41 de ani), cel care ar fi trebuit să fie „secundul” lui Adrian Mutu la Rapid, a vorbit despre conflictul cu galeria alb-vișiniilor, în urma căruia s-a văzut nevoit să renunțe la post.

Fostul goalkeeper mărturisește că fanii giuleștenilor i-au pus o etichetă greșită și că s-au raportat la un cont fals de Facebook, care nu i-ar fi aparținut lui, de fapt. Acolo, apăreau mai multe fotografii cu Stăncioiu în tricoul FCSB-ului, pentru care a evoluat între 2016 și 2018.

Eduard Stăncioiu: „Nu m-a scuturat Bocciu, pe mine nu mă scutură nimeni!”

Suporterii s-au orientat după un cont fals de Facebook și au vrut să creeze o anumită atmosferă în jurul echipei. Nu am arătat niciodată semne obscene galeriei rapidiste. Nu voi iniția niciodată un conflict. Educația nu-mi permite.

Eu am doar un cont de Instagram, acela era un cont fals de Facebook. [Te gândești să iei măsuri împotriva celui care a creat un cont fake?] Ce să fac, să-mi irosesc timpul cu toți idioții? Nu cred că totul a pornit doar de la acea pagină fake. Cred că totul a pornit și de la declarațiile mele (n.r - declarația de dragoste pentru roș-albaștri). 

Nu m-a scuturat Bocciu, pe mine nu mă scutură nimeni! Poate doar la nivel declarativ. Mi-au scris vreo 7 idioți pe Instagram, dar nu au fost amenințări. Au fost civilizați”, a spus Eduard Stăncioiu la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Scuzele lui Mutu, după prestația modestă contra Clinceniului: „Terenul, vântul, am început și prost”
Clinceni - Rapid 0-1
Scuzele lui Mutu, după prestația modestă contra Clinceniului: „Terenul, vântul, am început și prost”

Eduard Stăncioiu, alungat de ultrași de la Rapid

Contestat dur de suporteri pentru declaraţiile de iubire faţă de FCSB, Eduard Stăncioiu a anunţat a renunțat la postul de secund al lui Mutu la Rapid. 

În urmă cu două săptămâni, 50 de suporteri rapidiști, alături de un lider al galeriei, Liviu Ungurean, au venit la antrenament, la Buftea. Aceștia i-au transmis lui Mutu că nu-l vor accepta pe secundul Eduard Stăncioiu. Planul fanilor a funcţionat, iar Stăncioiu a părăsit echipa din Giuleşti după doar o şedinţă de pregătire.

Eduard Stăncioiu. în 2021: „Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua”

Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua. Şi la partea financiară. Mi-am dorit foarte mult. Chiar mi-am dorit. Erau Niţă şi Cojocaru. Au avut ofertă foarte bună pentru Cojocaru, l-au transferat şi aveau nevoie de un portar. 

Au fost doi ani care m-au ajutat foarte mult prin experienţă E un club mare, iubit, deşi sunt disensiunile acestea care sunt condamnabile pentru cei care au produs starea asta de conflict între cele două echipe. Din punctul meu de vedere, e un singur club 

- Eduard Stăncioiu, în aprilie 2021, conform Antena Sport

Adrian Mutu, despre obiectivele pe termen lung și inaugurarea stadionului: „Ar trebui să fie un moment de bucurie pentru întreg fotbalul românesc”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Scuzele lui Mutu, după prestația modestă contra Clinceniului: „Terenul, vântul, am început și prost”

Academica Clinceni - Rapid 0-1. Ce chin, ce jale! Moise îi salvează pe giuleșteni, după un meci groaznic făcut de echipa lui Mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Martie 2022, 23:15
Postat de mihai041 pe 20 Martie 2022, 15:14

După logica ta nici Rangers nu mai e Ranger.Că și ei au declarat faliment și au luat-o de la 0.Persiști în prostie ceva ce nu am văzut.Avem marca,fie ea și închiriată,suporterii sunt lângă echipă,UEFA o recunoaște drept RAPID,dar tu tot insiști cu FCR.Dai dovada de o prostie crasă.Sănătate!

Stai liniștit că știe și el asta , știe că Rapidul este același dintotdeauna spre deosebire de echipa pe care o susține el , dar ce să-i faci.... asta fac băgătorii de seamă și postacii de profesie: debitează tot felul de baliverne paralele cu adevărul. , bag[ fitile , fac valuri pe uscar... S***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  20 Martie 2022, 15:40

Sa ne spuna cum ''a scuturat'' el un atacant pe linia careului mare ...iesind printre 4 fundasi ca sa faca un penalty de blat ... Sportul Studentesc - Steaua !!!! .

badeadorian
badeadorian  •  20 Martie 2022, 15:39
Postat de emil1986 pe 20 Martie 2022, 13:24

Nu vor implini 100 de ani, cu vreo 6. Clona FC R e infiintata de fostul general de securitate Vasile Malureanu si finantata in primii ani de Tudorache Diamant, primarul rusofil al sectorului 1. Nu confunda adevarata rapid, echipa infiintata la sugentia COMINTERN-ului de spionii sovietici Geza si Kahane, decedata intre timp/a falimentat si actuala clona, creata doar pentru a aduce voturi PSD-ului rusofil. Trezeste-te!!!!

Ce ti-au facut tie campii ?? De-i bati asa de rau !!!! . Problemele tale sunt critice si modul in care vrei sa scapi de angoase si frustrari te determina sa postezi elucubratii !!! ... Scoti din context si vopsesti rau gardul !!! . INCEARCA sa te linistesti ca venele nu rezista la infinit !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează