FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Emoţii cu Beţa » Dorit de Dinamo, fostul jucător al Sportului are încă trei oferte din Liga 1

Beța are o cotă de 350.000 de euro, conform transfermarkt.de
Beța are o cotă de 350.000 de euro, conform transfermarkt.de

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 aprilie 2013 19:20

Fundaşul lateral vizat de Dinamo e în atenţia altor trei cluburi din Liga 1, Astra, FC Vaslui şi Pandurii. Toate au experienţă în a sufla jucători ”cîinilor”.

Dinamo se grăbeşte încet în ceea ce priveşte încorporarea lui Dean Beţa, aşa că sînt şanse ca afacerea să pice în orice moment. Fundaşul de bandă este în atenţia "cîinilor", care au demarat tratativele, însă oficialii din Ştefan cel Mare spun că aşteaptă hotărîrea scrisă cum că fotbalistul de 21 de ani a devenit liber de contract după divorţul de Sportul. Dar cum bucureştenii întîrzie să facă pasul decisiv, deşi totul era aranjat încă de duminică, alte trei cluburi s-au interesat de reşiţeanul care este şi internaţional Under 21.

Toate, Astra, Vaslui şi Pandurii, au reuşit în ultimii doi ani să semneze cu fotbalişti doriţi, la un moment dat, de către Dinamo! Cele trei contracandidate ale roş-albilor n-au avansat vreun salariu pentru fotbalist, dar au purtat deja discuţii cu impresarul Florin Iacob.

Ce jucători i-a suflat Astra lui Dinamo
- Florescu - închizător
- Al Giurgiu - fundaş stînga
- S. Lung jr - portar
- Bărboianu - fundaş dreapta
- V. Găman - fundaş central

Ce jucători i-a suflat Pandurii lui Dinamo
- C. Cristea - mijlocaş central
- P. Anton - mijlocaş defensiv
- Predescu - mijlocaş ofensiv

Ce jucători i-a suflat Vasluiul lui Dinamo
- N. Stanciu - mijlocaş ofensiv
- Antal - mijlocaş dreapta
- Paito - fundaş stîng

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
cainerrosu
cainerrosu  •  27 Aprilie 2013, 23:31

Voi fi cel mai fericit din lume atunci cind DINAMO va face, PRINTRE ALTELE, un transfer , fara ca aceasta informatie sa ajunga la presa !

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  26 Aprilie 2013, 10:13

Vreau sa pun un pariu cu cineva ca acest articol este scri de Ghiorgiu sau Apostol....pe 10.000$

14mai1948
14mai1948  •  26 Aprilie 2013, 10:00

astia doi care se ocupa de stiri cu dinamo incearca sa forteze mina lui Ccconstantin Anghelache sa il achizitioneze fara ca jucatorul sa fie in regula ,sa poata sa atace dinamo ca face transferuri nu tocmai legale , dupa cite se stie lung jr,barboianu,gaman, erau jucatorii lui piturca care cerea foarte mult pe ei ,dinamo ia tinut pt relatia borcea cu fratii impresari,dinamo ia cedat , florescu sa fim seriosi a fost doar propunere ,nimic serios, singuru care a fost suflat a fost paito ,acesta a fost luat de la aeroport ,in loc sa ajunga la dinamo a ajuns la taranoaia , antal a fost o varianta si sa ales stratila ,stanciu ca si chipciu pirvulescu chiriches nu sau gasit bani asa ca!dezinfo

Vezi toate comentariile (7)
Comentează