FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Enigma din dosar » Azi continuă audierile în Dosarul Transferurilor: un înscris referitor la Gică Popescu stîrneşte confuzie

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 08 mai 2013 20:39

La precedentul termen, "Baciul" le-a spus judecătorilor că vede pentru prima oară un e-mail prezentat de către procuror: e vorba de o scrisoare trimisă de Mircea Sandu către Federaţia Italiană cu privire la un transfer al lui Mutu din 2003!


Pe 16 aprilie, judecarea în Dosarul Transferurilor a început seara tîrziu, deşi termenul era prevăzut pentru audierea inculpaţilor. Singurul care a vorbit, Gică Popescu, a fost surprins de prezenţa la dosar a unui e- mail. "Îl văd pentru prima oară", a punctat fostul fundaş.

Înscrisurile din dosar redirecţionează către fila 278. Hîrtia face parte din volumul 18, "cazul Bratu". Cu toate acestea, documentul reprezintă un e-mail trimis de FRF, prin Mircea Sandu, către Federaţia Italiană, legată de un transfer al lui Adrian Mutu din 2003. În acel an, "Briliantul" ajungea de la Parma la Chelsea. De aici, două mistere: ce legătură are mutarea atacantului cu cea a lui Florin Bratu? Ce implicaţii are "Baciul" în această corespondenţă?

Surse apropiate fostului fotbalist al Barcelonei indică faptul că ar putea fi vorba de o eroare: "E-mailul despre care s-a vorbit era, cel mai probabil, trimis între Rapid şi Galatasaray".

Noul termen din Dosarul Transferurilor începe azi, la ora 9:00, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

3 ani de închisoare cu suspendare e pedeapsa primită de Gică Popescu din partea Curţii de Apel

Gică Popescu nu comentează
Fostul internaţional român a refuzat să comenteze aceste aspecte. "Nu vreau să vorbesc. Mîine (n.r. azi) avem un nou termen, nu pot da declaraţii înainte", a afirmat Popescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gilos
gilos  •  09 Mai 2013, 09:32

Poate afla si Mitica de ce cluburile din liga I se lupta cu insolventa. Banii au intrat in buzunarele infractorilor care acum au restaurante la miami si hoteluri in poiana bv... La puscarie cu ei !!!

alpin
alpin  •  09 Mai 2013, 09:30
Postat de ricifourgroup pe 09 Mai 2013, 08:10

mai becai poate fi arestat dar nu pentru faptul ca niste bagabonti i-au furat masina ,pentru afaceri ,mita ect dar nu pentru asa zisa sechestrare de persoane

Daca eu imi trimit cativa "prieteni" sa -ti buseasca masina si sa te ia pe sus, cu pistoalele in mana - desi tu vrei sa fugi de ei si de mine! - ca sa te aduca sa bem impreuna o cafea, este sau nu sechestrare?!? Gandeste, ca e gratis. Si, chiar daca acei colegi de breasla ai lui Becali i-au furat masina, are Becali dreptul sa se substituie justitiei si sa-si faca dreptate singur?!? Gandeste, e tot gratis. Si inca nu e interzis.

alpin
alpin  •  09 Mai 2013, 09:26

Judecatorii asteapta preia pentru a-i face scapati pe acesti infractori?!?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează