FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Eric e convins că nu va începe campionatul la Mediaş: ”Plec după Europa League”

Eric crede că din toamnă va juca la altă echipă
Eric crede că din toamnă va juca la altă echipă

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 25 iunie 2011 20:42

Brazilianul a fost din nou numărul 1 la Mediaş, punctînd de două ori împotriva ungurilor de la Kecskemet.

- Eric, cum te simţi după "dubla" marcată contra cîştigătoarei Cupei din Ungaria?
- (rîde) Tot negru, frate! Mă simt foarte bine după ce am efectuat o săptămînă de antrenamente mai mult fizice. Sînt foarte bucuros că nu mi-am pierdut forma de anul trecut chiar dacă am ratat pregătirea de iarnă. Acum sînt mai uşor, nu mai am acele probleme cu greutatea.

- Cum au fost cele două goluri?
- La prima atingere a mingii, am şutat direct la vinclu din 18 metri. Fără speranţe pentru portar, gol în stil brazilian. La al doilea l-am taxat pe portar din penalty. Unul mai frumos ca altul.

- S-a vorbit despre un posibil transfer la U Cluj. Cum stă treaba?
- Deocamdată, situaţia mea cu Gaz Metan nu este rezolvată. Nu ştiu dacă voi mai rămîne. Pînă pe 21 iulie, după returul cu finlandezii, mai am angajament cu clubul. Şansele de a pleca sînt foarte mari, cam 90 la sută. Impresarul mi-a zis că are o ofertă pentru mine de la Hapoel Tel Aviv. Oricum, nu ştiu dacă voi pleca tot în România dacă ar fi să mă transfer. O să vină impresarul meu şi apoi vom vedea dacă vom ajunge la vreo înţelegere. Pentru mine, în aceste momente, este foarte important să mă pregătesc foarte bine. Ce va fi o să vedem.

Le-a dat emoţii

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira le-a dat emoţii colegilor săi în minutul 37 al primei reprize din amicalul cu Kecskemet. După un dribling de fineţe în banda dreaptă, fotbalistul a fost călcat tare, direct pe picior, de un adversar. Eric a primit cîteva minute îngrijiri medicale, apoi a revenit şi a marcat din penalty!

Zaharia optimist

Fundaşul dreapta Radu Zaharia este încrezător în şansele grupării medieşene de a elimina formaţia finlandeză KUPS din turul doi preliminar al Europa League. "Am învins o echipă bună, victorie care ne dă un moral foarte bun pentru următoarele jocuri amicale, dar şi pentru cele din Europa League, unde sperăm să trecem în turul următor", a afirmat Zaharia.

Bratu, gol nevalidat

Vîrful de atac Florin Bratu ar fi putut mări avansul grupării medieşene în amicalul de ieri, însă reuşita sa nu a fost validată de brigada de arbitri. Fostul internaţional a plasat elegant mingea peste portar, acesta a deviat balonul în bară, de unde a ricoşat în poartă, apoi a fost reţinut de goal-keeperul maghiar. Arbitrul a considerat că mingea nu a trecut de linia porţii, cu toate că aceasta depăşise în mod vizibil linia de poartă!

Gaz Metan - Kecskemet 4-1
Au marcat: Eric (23, 40 pen), Al. Munteanu (35), C. Petre (74)

Gaz Metan: Pleşca - Zaharia, Lazăr, Trtovac, Vukadinovici - C. Todea, Hoban - Al. Munteanu, Eric, Pîrvulescu - Liţu. Antrenor: C. Pustai. Au mai jucat: Portnjos, Buzean, Bratu, Kralick, Kuarkal, Bawab, Akaky

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
marian79iulian
marian79iulian  •  13 Iulie 2011, 13:41

tot timpul vrea sa plece, unde vrei sa pleci ca n-am vazut nici o oferta concreta....mai mult se incearca japca, dar din cate am mai citit se pare ca perioada de contract mai este destula! esti un jucator bun, din cei cu media ridicata de valoare din liga 1 dar asta nu inseamna ca esti "ronaldinho", mai e cale lunga! ramai la gaz ca-ti vine ca o manusa!

cfrclujole
cfrclujole  •  26 Iunie 2011, 12:42

e un jucator f. bun si sper sa vina la noi. oricum, ma bucur ca-l vad in EL

petricaeultras
petricaeultras  •  26 Iunie 2011, 11:23

pro stule ..tu nu vezi ca nimeni nu te baga in seama? ..numa tu crezi ca te transferi ..esti vai de viata ta. sper sa pleci cat mai repede de la noi ca de un timp numa la transfer te gandesti ..si mai de loc la echipa ..fotbalist de nota 5 ..caracter de nota 0.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează