FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Erico e noul Vinicius! Bornă incredibilă pentru fundașul Aradului: 4 goluri decisive consecutive după minutul 89

Articol de , - Publicat miercuri, 05 mai 2021 14:34 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 14:46

Fundașul brazilian de la UTA a adus victoria echipei la Giurgiu în minutul 89 (2-1), după ce marcase pentru punct sau puncte la Târgoviște (1-1), Iași (2-1) și Voluntari (1-0) în prelungiri.

UTA răsuflă ușurată și se îndepărtează de zona roșie a clasamentului după un nou gol marcat de Erico. Stoperul brazilian a înscris iar cu capul, de data asta la Giurgiu, contra Astrei, în minutul 89. 2-1 pentru oaspeți!

E a patra reușită consecutivă în finalul meciurilor pentru Erico. El a mai înscris trei goluri în prelungiri, toate aducând punct sau puncte formației lui Laszlo Balint:

  • Unicul gol la Voluntari, 1-0 (90+2); 
  • Golul egalării la Iași, transformat în victorie imediat (90+2);
  • Golul egalării la Târgoviște (90+4).

Mai mult, toate cele 4 au venit în deplasare.

Erico a punctat și a 5-a oară în acest sezon, contra Botoșaniului. Și atunci a fost un gol care a contat decisiv (victorie cu 3-2), însă reușita a venit la începutul reprizei secunde. 

Practic, în acest an, Erico și-a dublat numărul golurilor marcate în Liga 1. El avea 5, 4 dintre acestea în tricoul Pandurilor Târgu Jiu și unul ca fotbalist al echipei învinse azi, Astra. El a jucat și la Universitatea Cluj, fără a marca. 

Erico e la primul său sezon la UTA, fiind adus de la trupa azeră Sabail.

De ce e noul Vinicius

Reușitele lui Erico seamănă cu cele ale lui Paulo Vinicius, fundaș brazilian și el, care a înscris constant pentru CFR Cluj în ultimele patru sezoane. 

Astfel, multe dintre cele 15 goluri ale sale au fost decisive, venind în derby-uri cu FCSB sau Universitatea Craiova. 

În acest sezon, deși mai puțin folosit decât în cele precedente, a reușit să puncteze de 3 ori, ultima oară chiar contra UTA-ei.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1: 

Prima plecare de la FCSB » Jucătorul a părăsit România!

„În vară s-a terminat” » Edi Iordănescu, discurs de adio în vestiarul lui CFR Cluj! GSP a aflat dorința antrenorului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează