FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-2

Eroul Stelei are 13 ani! » Cum a schimbat soarta derby-ului un copil de mingi

Dragoş Lupescu, alături de unul dintre preferaţii săi: Tătăruşanu +2   FOTO
Dragoş Lupescu, alături de unul dintre preferaţii săi: Tătăruşanu

Articol de - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 01:33

Dragoş Lupescu i-a ajutat pe roş-albaştri să reechilibreze meciul. El i-a aruncat repede mingea lui Chipciu, care a bătut imediat autul pe Tatu, urmînd un penalty şi golul egalizator.

Cînd Steaua era condusă şi nervoasă, un copil a apărut la marginea terenului şi a relansat derby-ul cu un gest dintre zecile pe care cei ca el le fac de-a lungul fiecărui meci. Mingea ieşise în afara terenului, Chipciu a venit la margine, unde un puşti i-a aruncat cu o viteză incredibilă în braţe alt balon. Fotbalistul a preluat graba puştiului şi a bătut repede autul, mingea a ajuns la Tatu, pe care Dragoş Grigore l-a faultat în careu. Apoi a transformat Rusescu şi a egalat scorul la unu.

"Simţeam că e şi golul meu"
Copilul căruia steliştii îi datorează o parte din succesul de joi seară e Dragoş Lupescu. Are 13 ani şi joacă la juniorii din Ghencea. Gazeta Sporturilor l-a găsit pe puşti şi vă prezintă povestea acestuia.

"De şapte ani sînt portar la grupa 1999 şi Steaua e viaţa mea! Am tremurat pe margine de emoţii în timpul meciului. Recunosc că m-am bucurat cel mai tare pentru golul lui Rusescu. O dată că simţeam c-am avut şi eu o contribuţie şi apoi fiindcă îmi trecuse astfel teama pe care am simţit-o atunci cînd Dinamo a deschis scorul", povesteşte puştiul.

"Am greşit şi eu ca Tătăruşanu"
Dragoş şi-a amintit şi ieri cu exactitate faza: "Aveam o minge şi am alergat la Chipciu să i-o arunc. Cu cîteva momente înainte, unul dintre ceilalţi copii de mingi întîrziase să dea mingea şi domnul MM Stoica l-a certat. M-a motivat să mă grăbesc, mi-am dat seama că e, într-adevăr, grabă mare".

Micul Lupescu e portar şi în 2011 a participat cu echipa liceului lui, Mircea Eliade, la Cupa "Hagi Danone", pe care ai lui au cîştigat-o după executarea loviturilor de departajare. "Eu am fost căpitan atunci şi am ridicat trofeul. Să ştiţi că mai exageraţi şi voi criticîndu-l pe Tătăruşanu. E un portar bun şi meseria asta e chiar grea! Eu ştiu bine cum e, fiindcă am făcut destule gafe şi o mulţime de oameni m-au criticat. Dar e imposibil să nu greşeşti!".

L-au felicitat după gol
Jucătorii Stelei au celebrat reuşita cu care au egalat-o pe Dinamo, apoi cîţiva dintre ei i-au mulţumit lui Dragoş pentru ajutor. Atunci mai rămăseseră doar două minute pînă la pauză. "Eu am aflat abia vineri dimineaţă că gestul meu a fost apreciat şi că s-a vorbit despre el la televizor. Am intrat pe messenger şi mi-a zis un coleg", a povestit puştiul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
alexbibirica
alexbibirica  •  20 Mai 2012, 11:20
Postat de tiberiu33 pe 19 Mai 2012, 10:57

HAHAHAA se pare ca steaua are cei mai multi suporteri BRONZATI :)))))) ...eu am curaj sa fac pariu .. Cei mai multi BRONZATI si ANALFABETI II GASIM LA STEAUA ... 60% din tara asta ...tin cu steaua .. Faceti un calcul ...cate persoane colorate ..tin cu steaua din 60% .

Mda.... M...U...I...E la "Tzii"

ilmaestro
ilmaestro  •  19 Mai 2012, 12:38
Postat de tiberiu33 pe 19 Mai 2012, 10:57

HAHAHAA se pare ca steaua are cei mai multi suporteri BRONZATI :)))))) ...eu am curaj sa fac pariu .. Cei mai multi BRONZATI si ANALFABETI II GASIM LA STEAUA ... 60% din tara asta ...tin cu steaua .. Faceti un calcul ...cate persoane colorate ..tin cu steaua din 60% .

Buei rapciule hai sa vezi cat de bronzat sunt in varful p...,sa te caut la carii ca tare prost esti,probabil esti vreun frustrat care se simte mare si tare in fata calculatorului,poate ca esti mai negru decat cioara

sergiu_em
sergiu_em  •  19 Mai 2012, 11:55

Bravo, copile, nu te mai lua dupa toti frustratii, continua sa te pregatesti bine si sa ajungi un portar mai bun decat Tatarusanu. Ratatii astia de au comentat pana acum n-au realizat nimic in viata lor decat spam.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează