FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Este oficial: Janos Szekely a devenit LIBER de contract. Nicoliţă n-are oferte

Janos Szekely
Janos Szekely

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 14:30

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, joi, că mijlocaşul Janos Szekely nu va mai evolua pentru gruparea "roş-albastră" în sezonul viitor, după ce conducerea şi jucătorul au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

"Cu Szekely am căzut de acord să reziliem contractul, iar el va pleca. Regret că va pleca, era un jucător la care ţineam", a spus Stoica, conform Mediafax.

Janos Szekely a efectuat totuşi, joi dimineaţă, vizita medicală alături de lotul stelist.

Managerul Mihai Stoica a anunţat că Steaua urmează să mai efectueze unul sau două transferuri. "Sunt foarte mulţumit până în momentul de faţă de campania de achiziţii. Sper să mai aducem un jucător, poate chiar doi", a mai spus el.

Oficialul stelist a menţionat că portarul Ciprian Tătăruşanu a primit o ofertă de transfer, dar nu va discuta despre acest subiect decât dacă se va concretiza mutarea. "Tătăruşanu are o ofertă, dar nu discut asta acum. Eu vorbesc numai când se concretizează un transfer", a precizat el.

Mihai Stoica a adăugat că mijlocaşul Bănel Nicoliţă nu a primit nicio ofertă de transfer.

"Rămâne de văzut dacă Bănel va pleca de la Steaua, deocamdată nu a venit nicio ofertă. Este fals că eu nu l-aş vrea la Steaua, Bănel, în afară de faptul că a fost cel mai important jucător din finala Cupei, a marcat un gol cu CFR care a însemnat calificarea noastră într-o cupă europeană şi cu un antrenor de valoare poate da mult mai mult", a explicat Mihai Stoica.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (6)
radunelu
radunelu  •  16 Iunie 2011, 17:36

noi stelistii suntem 100% comunisti toata istoria noastra este comunista ; prima nostra generatie de suporteri au format-o activistii de partid,politrucii si nomenclaturistii,apoi, pt. ca noi cistigam tot pe banda rulanta prin ORDIN de partid toti decreteii si toti taranii adusi in Bucuresti de Ceausescu, ca forta de munca au inceput sa tina cu noi;si de asta dupa revolutie pt. ca suntem multi si prosti ne-a cumparat un CIOBAN ca sa fie si el cunoscut de suporterii nostri (minunati ) ; numai ca **** asta nu prea avea el bani multi si nici traba cu fotbalu , asa ca dupa ce a ramas el fara bani am ramas si noi de caruta si isi fac an de an rapidistii DAMBLAUA CU NOI SI SE PISA PE NOI MEREU

dragos27
dragos27  •  16 Iunie 2011, 16:43

Szekely a jucat foarte slab la Steaua, nu s-au justificat cele 1,5 milioane de euro. Nicolita, asa limitat cum e, a fost net peste ce a aratat Szekely.. nu ca ar fi mare diferenta, dar in fata portii te astepti ca Szekely sa marcheze, nu sa o trimita in peluze (in mod repetat, in meciuri diferite). Mult mai dezamagitor decat daca ar rata Nicolita..

cata84gl
cata84gl  •  16 Iunie 2011, 16:06

Szekely era un jucator foarte bun ,greseala lui ca a semnat cu steaua,mai ales ca pe postul lui juca un super fotbalist Banel Nicolita:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează