FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 2-1

VIDEO Eugen Neagoe, furie nejustificată după eșecul cu Farul: „Noi inventăm regulamentele! N-am mai văzut”

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul oltenilor, crede că „centralul” Andrei Chivulete (36 de ani) a greșit la penalty-ul dictat în prima repriză. +25   FOTO
Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul oltenilor, crede că „centralul” Andrei Chivulete (36 de ani) a greșit la penalty-ul dictat în prima repriză.

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 22:38 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 22:39

Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 24 din SuperLiga României. Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul oltenilor, crede că „centralul” Andrei Chivulete (36 de ani) a greșit la penalty-ul dictat în prima repriză. 

În minutul 33, portarul lituanian a prins mingea și s-a grăbit să degajeze. Cu balonul în mână, a fugit spre marginea careului de 16 metri. Fără să fie jenat evident sau într-un mod insistent, Arlauskis i-a pus o piedică, cu intensitate ridicată, lui Mihai Popescu. Penalty-ul a fost evident, dar Neagoe are altă opinie.

Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”
Farul - CSU Craiova
Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

Eugen Neagoe, după Farul - CS Universitatea Craiova: „Inventăm regulamente?!”

„Dar să rupi jocul, să dai asemenea penalty, n-am văzut. Noi inventăm regulamente... ce să facă? El voia să repună mingea, cred că a fost fault în atac. Dacă noi inventăm regulamente, ce să mai facem?

Știu, noi am jucat slab. Dar e 1-0, nu trebuie să dăm penalty așa că ne-am trezit să inventăm. Eu zic că e fault în atac, dar nu contează ce cred eu. Nu e prima dată când se fac greșeli la VAR. Am văzut penalty clare când s-au dus la VAR și nu au dat.

Încă o dată, am jucat slab, modest. Știm ce am făcut, cât de slab am jucat. Nu aș putea să vă spun foarte multe acum. Vom face o analiză și vom discuta zilele viitoare. Sincer, schimbam mai mult la pauză dacă puteam. Dar mai erau încă 45 de minute și nu puteam să schimb tot. 

Și acum spun că echipa e valoroasă, dar trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Asta e cel mai important, să intrăm cu atitudine. Am fost relaxați, fără atitudine. Adversarul a plecat în spatele nostru, n-am fost atenți. Sunt greșeli pe care le cunoaștem”, a spus Eugen Neagoe la Orange Sport. 

Poate vom face câteva schimbări în echipă pentru meciul cu CFR Cluj. Cu siguranță vom arăta altfel! Nu este nimic pierdut în acest moment, eu asta cred. Mai sunt 6 etape din sezonul regular, apoi alte 10 jocuri. Se poate întâmpla orice
- Eugen Neagoe, antrenor CS Universitatea Craiova 

VIDEO CU FAZA. Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica îl propune la națională, după prestația din CFR Cluj - FCSB: „Are cifre de Kimmich!”

Nae Constantin, OUT de la Petrolul! Și-a anunțat plecarea după umilința de la Botoșani: „E momentul să mă opresc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
andreit
andreit  •  08 Februarie 2023, 19:19

Jucati si voi fotbal intai, scapati de IVAN ca e plin de harfe, sa renunte sa mai simuleze si sa lase nasul mai jos, ca ii intra praf in nari. Ati schimbat antrenorii pe banda rulanda, Cartu e problema, omul ce baga strambe! Voi vreti titlu dar e aceeasi ciorba reincalzita. Acceptati ca ati pierdut, daca pierdeai cu UTA intelegeam supararea, dar cand joci cu Farul care au posesie, suflu cu cei tineri, ce sa te astepti?

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  07 Februarie 2023, 15:23
Postat de doritor pe 07 Februarie 2023, 14:07

Fals ! Daca portarul e intarziat sa degajeze chiar doar prin simpla prezenta in fata lui e obstructie si se pedepseste cu lovitura indirecta. Daca a lasat avantaj in prima faza, se intoarce faza la prima infractiune. Tăntălăul de portar putea sa primeasca un galben.

Nici lagolul de 1-0 nu au analizat cine stie pozitia suspecta de offside, la 11 foarre usor acordat la fel au scis in evidenta doar ca a lovit arlauskis nu au analizat toata faza iar la faultul asupra lui Ivan, faza la care si comentatorii și-au înghițit limba nu a analizat nimeni daptul ca il loveste si in careu cu celalalt picior fundașul farului. Era de așteptat ca in romania in funcție de notorietatea fiecăruia var - ul sa ia decizii ciudate. Asta e, problema majora este moliciunea bancii tehnice

doritor
doritor  •  07 Februarie 2023, 14:07
Postat de Stars pe 07 Februarie 2023, 13:57

fals, daca revezi faza, i-a trecut prin fata si a evitat sa-l atinga......daca il obstructiona cu adevarat atunci nu se mai acorda penalty, tocmai pe asta a mizat Arla insa reularea a aratat ca a cazut ca fraierul in capcana el nefiind atins si aratand clar ca-l evita retragandu-se spre terenul lui!

Fals ! Daca portarul e intarziat sa degajeze chiar doar prin simpla prezenta in fata lui e obstructie si se pedepseste cu lovitura indirecta. Daca a lasat avantaj in prima faza, se intoarce faza la prima infractiune. Tăntălăul de portar putea sa primeasca un galben.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează