FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Prima reacție a jucătorului plecat de la Astra la o altă echipă din Liga 1: "Vreau în play-off"

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2017 11:33

George Gavrilaș (26 de ani) a intrat în ultimele 6 luni cu Astra, iar ieri a ajuns la un acord de reziliere cu formația giurgiuveană.

Portarul n-a stat mult fără echipă! Astăzi urmează să semneze cu FC Voluntari, ocupanta locului 9 în Liga 1, și spune că a ales această variantă pentru a prinde mai multe meciuri în picioare. La Astra între buturi era preferat Silviu Lung jr..

"Ne-am înțeles, iar astăzi voi semna cu FC Voluntari. E mai bine pentru mine că am plecat de la Astra. Motivul a fost unul simplu. Vreau să joc mai mult. La Astra era foarte greu", a declarat Gavrilaș pentru GSP.ro.

Goalkeeperul, care a ieșit campion cu Astra, și-a fixat obiective mărețe pentru sezonul viitor cu Voluntari și spune că nu îi e teamă de concurența din poartă cu Balauru și Bornescu.

"În primul rând vreau să terminăm acest sezon cât mai sus și de la anul să tragem la play-off. Bornescu și Baluru sunt portari buni, valoroși, o să fie o concurență frumoasă. Antrenorul va decide cine va juca", a adăugat Gavrilaș.

500.000 €e cota de transfer a lui Gavrilaș, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
blatistu49
blatistu49  •  20 Februarie 2017, 14:55

cum pot cheltui Baniii Publici pe mizeriii

blatistu49
blatistu49  •  20 Februarie 2017, 14:14

Focare de infectii din Bani publici Chiajna Voluntarii niste primari consilii penale macar de ar avea 100 de spectaori la meci

dora
dora  •  20 Februarie 2017, 14:06

Slăbuț rău. Ca și la Astra va fi rezerva rezervei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează