FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Antrenamentele cu Reghe nu-i sunt de ajuns! Decizia luată de un stelist care a surprins tot staff-ul

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 16:30

Alex Tudorie vrea să se impună ca titular și trage tare ca să îl impresioneze pe Laurențiu Reghecampf, antrenor recunoscut pentru faptul că pune un mare accent pe pregătirea fizică

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că atacantul a decis să apeleze la serviciile unui antrenor de fitness personal, deși la Steaua are parte și de programe speciale de pregătire. 

Tudorie, 20 de ani, i-a surprins inclusiv pe cei din staff-ul tehnic al echipei, fiind decis să-și îmbunătățească masa musculară!

"Alex și-a ales un antrenor din București ce deține și o sală de forță, acolo unde lucrează cu mai mulți sportivi. Pe lângă antrenamentele pe care le face la Steaua sub îndrumarea lui Reghe și a preparatorilor fizici de acolo, Alex dorește un program special, în urma căruia să acumuleze o condiție fizică excepțională, țesut muscular, plus o rezistență fizică de invidiat", spun sursele ziarului.

2
goluri are Tudorie în acest sezon pentru Steaua

Materialul integral poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală, de unde poți afla când va începe Tudorie pregătirea separată și ce antrenamente face la Steaua.

Tot azi exclusiv print:

» REPORTAJ DIN KAZAHSTAN Ce au găsit trimișii GSP la Astana » Mituri, cai şi extratereştri

» "Copilul ăsta o să ne încânte mulți ani de acum înainte" » Portretul lui Răzvan Marin și alte lucruri neștiute despre puștiul care a uimit la debutul în națională

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (7)
eucutine
eucutine  •  10 Octombrie 2016, 18:07

stabilopozii aia de la malul marii par mai mobili decat Tudorie.

nebraska
nebraska  •  10 Octombrie 2016, 17:57
Postat de khal_37 pe 10 Octombrie 2016, 17:52

Nu are cum...,,Leo" Roti și Ivan ,,della prazari" vor aduce meleoane *** negoita și *** vasilescu pentru partidul iubit pe care-l slujiți.

O fi jiji om cinstit:)))))) sau mimi....glumim prietene macar de-ar exploda Tudorie,ar fi castig si pentru nationala.Dar ma indoiesc.

khal_37
khal_37  •  10 Octombrie 2016, 17:52
Postat de nebraska pe 10 Octombrie 2016, 17:27

Asa sigur ia nia jiji o suta de meleoane pe el....va fi sarbatoare in suflare.

Nu are cum...,,Leo" Roti și Ivan ,,della prazari" vor aduce meleoane *** negoita și *** vasilescu pentru partidul iubit pe care-l slujiți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează