FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

EXCLUSIV Avem decizia TAS în cazul depunctării CFR-ului! Prima reacţie a oficialilor clujeni

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 18:01

Surse GSP.ro informează că TAS a decis azi ca gruparea din Gruia să rămînă momentan cu depunctarea de 24 de puncte şi a menţinut interdicţia de a face transferuri, pînă la o decizie definitivă.

UPDATE 16:15 Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, susţine pentru Digisport că: "CFR a întreprins la TAS două acţiuni. În afara recursului, a cerut la TAS şi suspendarea deciziei de impunere a hotărîrii Comisiilor jurisdicţionale din România de depunctare şi interzicere a efectuării transferurilor pînă la judecarea cazului de către Tribunalul de la Lausanne.

TAS a respins această cerere de suspendare, urmînd ca ulterior să se pronunţe asupra recursului făcut de CFR în acest caz".


Ştirea iniţială

Tribunalul de Arbitraj Sportiv era ultima cale de atac a ardelenilor şi va da decizia finală în cîteva luni. În urma deciziei de azi, CFR rămîne momentan pe ultimul loc în Liga 1, cu 11 puncte după 20 de etape. Sancţiunea de 24 de puncte penalizare dictată de Comisiile FRF la începutul lunii februarie a fost cauzată de neplata salariilor către foştii jucători Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei.

"Abia am venit de la antrenament şi am aflat de decizia celor de la TAS. Eu ştiu că este vorba doar de interdicţia pentru transferuri. S-a terminat cu transferurile, acum trebuie să fac ce pot cu echipa pe care o am la dispoziţie. O să rămînem cu jucătorii pe care îi avem. Pentru puncte eu ştiu că e un dosar separat!", a spus Trică în exclusivitate pentru GSP.ro.

După meciul cu Steaua, 0-1, Eugen Trică era optimist cu privire la recuperarea punctelor: "Cele 24 de puncte le  vom lua săptămîna viitoare şi probabil ni se va ridica şi interdicţia de a face transferuri. Dacă am fi cîştigat astăzi eram la şase puncte de Steaua şi ne băteam la titlu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (184)
magura
magura  •  14 Martie 2015, 06:21
Postat de gesepistii pe 13 Martie 2015, 20:43

Mizeria maghiara din Gruia care in 1940 a ales sa joace în Ungaria în timp ce armata ungara masacrau civilii romanii in Ardealul de Nord, SE VA DESFIINȚA. PASZKANY și IULIU MUREȘAN VOR FI ARESTAȚI PT INFRACȚIUNI FINANCIARE. In Cluj va rămâne doar U , clubul care in 1940 a refuzat sa joace cu asasinii de civili romani și a preferat sa joace cu frații lor romani la Sibiu.

Vezi ca esti in ceatza totala!!! Citeste istoria clubului LOCOMOTIVA CLUJ si vei afla de ce A FOST NEVOITA ACEASTA ECHIPA SA JOACE IN CAMPIONATUL UNGAR. Este cam aceeasi poveste cu cea a echipei CAO.

varsity
varsity  •  13 Martie 2015, 22:59
Postat de szsebi pe 13 Martie 2015, 21:14

De asta este Cfr echipa Clujului si U cluj nu PUNCT

Mortii tai de bozgor infect!

beeswax106
beeswax106  •  13 Martie 2015, 22:22

Daca vreti sa traiti intr-un oras in care nu exista ura fata de alte nationalitati :romani, maghiari, sarbi, nemti, veniti in Timisoara.

Vezi toate comentariile (184)
Comentează