FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bonetti: "Iubesc în continuare foarte mult clubul Dinamo, reprezintă ceva deosebit în inima mea"

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2011 11:48

Ioan Andone va avea azi o întrevedere decisivă cu preşedintele Nicolae Badea pentru a analiza evoluţia formaţiei din acest sezon. În cazul în care Andone va pleca, şefii "cîinilor" au ca variantă readucerea lui Dario Bonetti, care este în prezent selecţionerul Zambiei.


Tehnicianul italian a declarat pentru gsp.ro: "Iubesc în continuare foarte mult clubul Dinamo, reprezintă ceva deosebit în inima mea. Cine ştie poate în viitor mă voi întoarce că suporterii au fost extraordinari cu mine. Nu am discutat nimic cu şefii lui Dinamo. Vom vedea ce ne va rezervă viitorul. Îmi doresc din tot sufletul ca echipei să-i meargă foarte bine".

Bonetti este antrenorul care a reuşit "minunea de la LIberec", a învis-o pe rivala Steaua, chiar în Ghencea, scor 1-0 şi a cătut campioana României, Unirea Urziceni.

Acţionarilor de la Dinamo le-ar conveni ca italinul să revină pe banca tehnică, chiar dacă echipa de atunci nu avea un joc spectaculos, avea însă siguranţă în defensivă fiindcă Bonetti impunea un stil de joc extrem de precaut.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Mai 2011, 11:59
Postat de berygu1205 pe 27 Mai 2011, 11:20

Alta echipa nu punea un antrenor ca tine...decat dinamo si zambia...poate si SOMALIA :))))))

nu are loc la nationala Indiei de jumulica.....ambii sunt "selectioneri" la 2 nationale, toata Romania stie, mai putin cei din tarile respective. De fapt, ei nici macar nu au auzit de cei 2 "mari antrenori". Saracul jumulica si acum mai crede ca a fost dorit in patria stramosilor lui, nici acum nu s-a prins ca cineva din presa a facut misto (crunt) de el..

berygu1205
berygu1205  •  27 Mai 2011, 11:20

Alta echipa nu punea un antrenor ca tine...decat dinamo si zambia...poate si SOMALIA :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează