FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Concordia Chiajna s-a înţeles cu doi jucători importanţi! Ilfovenii transferă de la CFR şi FC Vaslui

Articol de - Publicat vineri, 30 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 30 mai 2014 19:06

Concordia Chiajna a avut emoţii mari pînă spre finalul campionatului în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare. Imediat după ultima etapă, Marius Şumudică a anunţat că mai rămîne doar în cazul în care vor fi aduşi cîţiva jucători. 

Aşadar, primarul Mircea Minea s-a mişat rapid şi s-a înţeles cu doi jucători. Vasile Maftei şi Cătălin Straton au mari şanse de a juca din sezonul viitor la Chiajna. Cei doi vor semna în zilele următoare.

Fundaşul de 33 ani va pleca după 4 ani din Gruia, el fiind la final de contract cu CFR. Cătălin Straton (24 de ani) şi-a rezolvat şi el situaţia de la FC Vaslui, unde sînt mari probleme cu banii, şi va ajunge la Chiajna tot din postura de jucător liber de contract.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
zarqa
zarqa  •  30 Mai 2014, 21:40

V-le Maftei si Straton este exact zvonul unificarii Concordia -Rapid. Cred ca la asta se referea primarele. Poate urmeaza Ionut Voicu, poate Emil Dica si cu Sumudica (aflat deja in curte) =Rapid.

tbone
tbone  •  30 Mai 2014, 20:36

a ajuns chiajna sa transfere de la cefura =)) ce au ajuns si maghiarii astia, rasul satelor de langa capitala hahahahahahahahhahahahahahah

mbd555
mbd555  •  30 Mai 2014, 19:19

Hmmm...maftei la chiaja, oare urmeaza pancu, niculae si restul....?:))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează