FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Cumpărături în masă » Dinamo şi Rapid aproape să "captureze" 4 jucători de la aceeaşi echipă

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 16:39

Dinamo a fost aproape să fie eliminată din Cupa României de Fortuna Poiana Cîmpina, însă "cîinii" au evitat o ruşine istorică în prelungiri cînd au marcat de 3 ori şi s-au calificat după 5-2. 

Acum, formaţia din "Ştefan cel Mare" a ieşit la "vînătoare" de jucători şi a reuşit să-şi asigure serviciile lui Valentin Munteanu. Mijlocaşul de 25 de ani a semnat, însă va veni în "haită" abia în vară. 

Cele 7 goluri marcate în acest sezon pentru Poiana Cîmpina i-au convins pe dinamovişti de faptul că este o soluţie pentru mijlocul terenului, mai ales că în acest sezon acel compartiment a scrîţîit.

De asemenea, Daniel Stanciu l-a ofertat de la Poiana Cîmpina şi pe portarul Iustin Popescu. Cotat la 200.000 de euro de transfermarkt, portarul de 21 de ani a venit în vară la Cîmpina de la Chindia. 

Dinamoviştii i-ar vrea pe cei doi din această iarnă, însă Poiana e dispusă să se despartă de ei doar în schimbul unei sume de bani, iar cele două părţi n-au ajuns încă la o înţelegere. Surprinde acest detaliu, avînd în vedere că Stanciu tocmai a anunţat că bugetul anual al lui Dinamo va fi de 5 milioane euro.

Şi Rapid vrea doi

Nu doar Dinamo este interesată de jucători de la Fortuna. Rapid a făcut oferte de împrumut cu opţiune de cumpărare pentru fundaşii Andrei Damian (22 de ani) şi Marian Marin (27 de ani).

Cei doi au fost oameni de bază în acest sezon, avînd fiecare cîte 15 meciuri, iar echipa a avut rezultate excelente, terminînd turul pe locul 2, după ACS Poli Timişoara.

" Pandurii" testează şi ei unul

Gorjenii s-au orientat şi ei către jucători din Liga a 2-a pentru a-şi completa lotul. Aceştia îl testează pe Bogdan Şandru, fundaş de 24 de ani de la Poiana Cîmpina.

După stagiile de pregătire le vor da un răspuns oficial celor de la Cîmpina pînă pe 15 februarie.

Alţi 4 plecaţi

Pe lîngă cei 5, de la Poiana Cîmpina au mai plecat încă 4 jucători. Mijlocaşii Constantin Cotean şi Lucian Asanache şi-au reziliat contractele, în timp ce fundaşul central împrumutat de la Dinamo, Horia Crişan s-a întors în "Ştefan cel Mare".

De asmenea, atacantul împrumutat de la Oţelul, Bogdan Chipirliu, s-a întors şi el la Galaţi, deşi fusese împrumutat pînă în vară de Poiana Cîmpina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (85)
sorin.pch
sorin.pch  •  16 Ianuarie 2015, 20:19
Postat de sorin.pch pe 16 Ianuarie 2015, 20:16

nu inteleg transferurile astea, astia sunt orbi sau chiar nu se pricep, aduceti in p.mea fundasi centali si inchzatori ca m-am si enervat

nai ii imprumutam pe la lalte echipe pa dobrosavlevici si crisan dar aducem in probe estonieni , macar sa le dea sana celor tineri sa arrate daca pot sau nu

sorin.pch
sorin.pch  •  16 Ianuarie 2015, 20:16

nu inteleg transferurile astea, astia sunt orbi sau chiar nu se pricep, aduceti in p.mea fundasi centali si inchzatori ca m-am si enervat

red.dog.fcd
red.dog.fcd  •  16 Ianuarie 2015, 20:14
Postat de balzabucu pe 16 Ianuarie 2015, 18:33

cu jucatori astia iar ne pregatim de liga campinilor

Si asta e Maricel somerul de la Berlin.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează