FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Decarul care a bătut FCSB! 4 momente şocante din viața lui Eric!

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 11:18

Eric de Olieira a trăit până la 22 de ani în Brazilia, unde a trecut prin multe momente neplăcute, o poveste care în orice moment s-ar putea transforma într-un film. Gazeta vă prezintă dezvăluirile mijlocașului care a învins FCSB despre viața sa de până acum.

  • "Eu am trăit fără tată de la vârsta de 8 luni! M-a lăsat de izbelişte, m-a părăsit, iar eu a trebuit să cresc alături de mama, care de cele mai multe ori a fost ca un tată pentru mine. A trebuit să mă îndrume în viaţă, să trecem peste momente cumplite, dar ne-am descurcat. Pe tata l-am mai văzut o singură dată în copilărie, când aveam 15 ani. Acum trei ani am decis să mă duc să-l caut iar în Brazilia, ca să-i prezint familia mea. L-am găsit şi a fost un moment în care a recunoscut că-i pare rău pentru ce a pierdut!"
  • "Nu am avut o copilărie bogată, dar nici foarte săracă! A fost una în care nu aveam tot ce-mi doream, dar ce aveam iubeam foarte mult. Doar aşa am putut să trec peste cele mai grele momente de cumpănă şi am reuşit să dau valoare tuturor lucrurilor pe care le aveam. Îi mulţumesc mamei mele pentru educaţia pe care mi-a dat-o şi pentru că m-a îndrumat în viaţă. Momentele din copilărie m-au făcut ce sunt acum"
  • "Niciodată în cariera mea nu m-aş droga sau dopa, chiar dacă am avut în Brazilia colegi care făceau asta. Am fost tentat de ei să mă droghez şi eu, dar niciodată nu am acceptat asta! Ştiam despre ce e vorba, pentru că mama mă învăţase de mic că e un lucru interzis. În plus, vedeam la televizor astfel de lucruri. Am avut colegi care foloseau drogurile şi încercau să dea la prieteni, dar eu ştiam că e un lucru rău"
  • "Eu sunt un tip foarte emotiv, deşi nu se observă. Rămân impresionat de diverse persoane care încearcă să reuşească în viaţă, să se ridice de jos şi să-şi găsească un scop în viaţă. Povestea lor, care seamănă cu a mea, mă impresionează până la lacrimi. E greu să nu ai nimic! Noi de cele mai multe ori ne plângem de anumite lucruri care nu ne ies bine, dar când ne uităm la necazuri vedem că nu prea avem. Sunt mulţi oameni cu probleme mult mai mari!". 

Eric a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre planurile sale de viitor și a povestit cum a luat numărul 10 la Viitorul. Interviul poate fi citit în ediția tipărită de azi sau în Gazeta Digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  11 Septembrie 2017, 18:27

ERIK ESTE NUMARUL 10 PE CARE TOTI IL CAUTA .....!!!!!! AR FI MARE PACAT SA NU-L CHEME LA NATIONALA DEOARECE EL ARE SI CETATENIA ROMANA .....!!!!!!!!!! TREZITI-VA VOI CARE DORITI BINELE ROMANIEI .....!!!! TRECETI PESTE ORGOLII SI ADUCETI-L CAPITAN LA NATIONALA ROMANIEI PE ERIK PENTRU CA ESTE MAI ROMAN DECAT FOARTE MULTI ROMANI ...!!!!!!

1502525783399990
Cornel Solomon  •  11 Septembrie 2017, 18:26

Foarte bine, băiete ! Ești un fin tehnician și un mare caracter.

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  11 Septembrie 2017, 17:38

Ce caracter fain are baiatul asta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează