FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV ”Diavolul” Super-Mario » Sir Alex i-a invitat la discuţii în Anglia pe şefii grupării din Gruia

Articol de - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 00:59

Manchester United e interesată de Felgueiras, după paradele acestuia din meciul direct de pe Old Trafford! Campioana ar putea face o superafacere de 6 milioane de euro


Ar fi transferul iernii pentru România: Mario Felgueiras la Manchester United! Pentru portarul lusitan, în vîrstă de 26 de ani, acesta ar fi miracolul Crăciunului. Iar mutarea devine posibilă, mai ales că Sir Alex Ferguson i-a invitat pe cei de la CFR în Anglia pentru a discuta termenii afacerii. Reputatul manager a fost impresionat de paradele lui "Super-Mario", atît cele din meciul direct, cîştigat de români pe "Old Trafford" (1-0), cît şi de cele din alte partide din grupele Champions League, în special "dubla" cu Braga şi "deplasarea" ardelenilor de pe noul Ali Sami Yen. "Diavolii" şi clujenii au făcut parte din aceeaşi grupă a Ligii.

Fără drept de joc în Liga Campionilor
Afacerea ar duce nu doar la creşterea brandului campioanei, ci şi la alimentarea conturilor cu o sumă consistentă. Surse autorizate afirmă că Man United ar fi de acord să achite 6 milioane de euro pentru Felgueiras, ardelenii sperînd să mai obţină şi procente în cazul în care portughezul cîştigă diverse trofee cu trupa din Albion. Oricum, dacă tranzacţia se va realiza zilele viitoare, Mario nu poate juca în primăvara 2013, ratează măcar "dubla" de foc din "optimile" Ligii, cu Real Madrid.

În schimb, are posibilitatea de a evolua în competiţia internă, acolo unde "diavolii" sînt lideri, în Premier League. Şi se pare că ar avea şanse întrucît englezii nu sînt încîntaţi peste măsură de titularul postului, David De Gea. În afara lui Man United, de Felgueiras se mai interesează Everton şi Napoli.


500.000 de euro a plătit CFR către Braga în vară pentru a-l achiziţiona pe portarul lusitan

61 de parade a reuşit Felgueiras în grupele Champions League, fiind primul în topul realizat de UEFA

3 portari are Man United în lot: De Gea, Lindegaard şi Johnstone

29 de goluri a încasat Mario în 27 de meciuri în acest sezon în toate competiţiile

546242-transfer.jpg

"Am auzit şi eu multe"
Felgueiras este în vacanţă şi o trăieşte tihnit alături de cei dragi: "Sincer îţi spun că nu-mi sun disperat impresarul să-l întreb cine mă vrea. Am auzit şi eu nişte zvonuri că mai multe cluburi mari au urmărit evoluţiile mele. Atît. Cu mine nu s-a vorbit direct, îţi dai seama! Sînt liniştit, mă gîndesc numai la CFR şi la faptul că trebuie să facem o pregătire bună în ianuarie pentru a ajunge într-o formă sportivă care să ne permită să punem probleme Interului. Avem un antrenor bun, am mare încredere în coechipierii mei şi cred că avem şanse să trecem de italieni". (Valentin Şchiopu)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
cfrclujole
cfrclujole  •  22 Decembrie 2012, 23:38
Postat de terminatorul2 pe 22 Decembrie 2012, 08:23

Cică ” i-a invitat la discuţii în Anglia ” !! : ))))))))))))))

doar Jiji face transferuri la TV.....

ninim3
ninim3  •  22 Decembrie 2012, 14:37
Postat de alpin pe 22 Decembrie 2012, 09:38

Banele, da' ai ceva "materie prima" in vezica daca poti sa faci treaba asta!!! Bravos, so keres!

pe forumul pe care il urmaresc constant a fost deschis un nou subiect de o buna perioada de timp se intituleaza : ALPINUS are foarte multe ,,afisari,, si a strans pana aseara peste 200 de comentari.Din cate am vazut este vorba despre celebrul comentator ALPIN.Am crezut ca este o gluma...dar atat de multe comentarii...INCREDIBIL !!!Deci exista asa ceva.Va felicit .Impresionanta activitatea dvs.Sunteti ... ... ... perfect.

porapora
porapora  •  22 Decembrie 2012, 14:07
Postat de grid pe 22 Decembrie 2012, 11:14

Unde sunt cei care sperau că Felgueiras va fi naturalizat pentru a juca în națională? În numele globalizării, campioana României evoluează într-un campionat care poate permite loturi fără niciun jucător autohton. Cei care se tem că cei de la CFR reprezintă o echipă maghiară se înșeală, reprezintă de mai mult timp o echipă portugheză. Au numai un patron maghiar bun la afaceri, care, din câte știu, nu a făcut niciodată în mod public vreo afirmație șovină. E drept, nimeni nu-l suspectează de loialitate...

lasa, ca sunt loiali albanezii, gigi, ioan sau victor...ca si cum abramovici ar fi jurat credinta reginei

Vezi toate comentariile (53)
Comentează