FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo se bate cu o echipă din Israel pentru "perla" lui Rednic » Toate detaliile

Articol de - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 15:48

După despărțirea de ASA Tg. Mureș, Hanca nu duce lipsă de oferte. Sursele GSP.RO au confirmat existența unor tratative între mijlocașul de bandă și Dinamo. Acesta i-a fost propus lui Mircea Rednic de către patronul Negoiță, iar ”Puriul” a fost de acord.

Chiar dacă Hanca este dorit insistent de patronul "roș-albilor", acesta ezită să dea un răspuns imediat. Fostul jucător al lui ASA a plecat astăzi în Israel, unde mai negociază cu două cluburi.

În România, Hanca mai este dorit de Petrolul, Voluntari și Chiajna. Jucătorul de 23 de ani poate evolua pe posturile de mijlocaș stînga, mijlocaș dreapta, mijlocaș central si fundaș dreapta.

4 pase de gol
a dat Hanca în acest sezon, în 17 partide jucate pentru ASA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
alexdin
alexdin  •  31 Decembrie 2015, 10:57
Postat de khal_37 pe 30 Decembrie 2015, 22:41

Nu bre, sa-i dea cineva cateva sute de mii de euro lui Negoita sa cumpere 10-15 jucatori.

Ma baiatule,liberi sau neliberi Rednic a adus fotbalisti,iar cei care nu au confirmat au plecat!

fangigi
fangigi  •  31 Decembrie 2015, 10:50
Postat de ge0x pe 30 Decembrie 2015, 22:36

Adevarul e ca steaua a rupt piata transferurilor cu doi expirati: bourceanu si pintili. Marele antrenor reghe si marea impresara prodanca nu sunt in stare sa aduca nimic valorosos :)))..dinamo aduce jucatori liberi de contract...iar steaua jucatori second hand :))))...marele becali nu vrea sa dea cu banu :))))

Prodanca se lupta sa-i bage iar pe gat lui ciobandante mahimo pe tucudean si tamas! Sa-i faca echipa de shampionlig!:)))

khal_37
khal_37  •  30 Decembrie 2015, 22:41
Postat de valyomanyd pe 30 Decembrie 2015, 21:21

Dinamo se bate cu o echipa din Israel ? Sa le ia cineva cutitele ! :)))

Nu bre, sa-i dea cineva cateva sute de mii de euro lui Negoita sa cumpere 10-15 jucatori.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează