FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo trece la următorul nivel! Negociază un transfer colosal: mijlocașul care s-a despărțit de Manchester City în această vară

Mijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus la Dinamo.
Mijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus la Dinamo.

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 21:09 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 21:41

Mijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus la Dinamo.

Dinamo este într-un mercato continuu. A prezentat deja a 9-a achiziție a stagiunii de vară, pe portarul Rene, 36 de ani, care-i va face concurență lui Tomas Mejias. Cosmin Contra a anunțat că transferurile nu se vor opri aici, vor fi plecări, vor mai fi sosiri. Dinamo trebuie să intre în play-off, pentru început, așa că roș-albii pun la bătaie toate resursele pentru a convinge fotbaliști bine cotați să vină la București.

Dinamo încearcă un transfer de răsunet

Colonia iberică din Ștefan cel Mare s-ar putea îmbogăți cu o piesă rară. Mijlocașul Aleix Garcia, 23 de ani, internațional la toate selecționatele de juniori ale Spaniei, a fost propus "câinilor". Doar că și salariul ar fi pe măsură: 35.000 de euro pe lună! 

Fotbalistul a fost achiziționat de Manchester City în 2015 de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro, însă în luna iulie a acestui an a încheiat orice colaborare cu ibericul. În tot acest timp, Sanchez a mai fost cedat la Mouscron (Belgia) și Girona (Spania).

EXCLUSIV Dinamo trece la următorul nivel! Negociază un transfer colosal: mijlocașul care s-a despărțit de Manchester City în această vară
Garcia, în duel cu Aguero la antrenamentul lui City

Închizătorul a strâns și 4 prezențe în Premier League, în total 76 de minute. În 2016, trei partide, o a patra, în 2017. În total, are 9 meciuri pentru "cetățeni" și un gol marcat! Fiindcă deși este mijlocaș central în fața apărării, ibericul se înscrie la goluri. A demonstrat-o peste tot pe unde a fost. 

Fotbalistul a lucrat și cu Manuel Pellegrini, dar și cu Pep Guardiola. Iar site-ul de specialitate transfermarkt îl cotează la 3,2 milioane de euro. Adică de 4 ori mai mult decât cei mai bine cotați "câini" din prezent, Sorescu și Borja Valle.

55 de meciuria bifat în LaLiga, marcând de trei ori

VIDEO. Spaniolii lui Dinamo merg la Mediaș în runda cu numărul 4 din Liga 1

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Cortacero așteaptă banii unui fond elvețian de investiții » Șeful lui Dinamo mai aduce un spaniol, omul lui de încredere

EXCLUSIV. Dezvăluiri incredibile din birourile de la RIN: „Lui Negoiță îi ajungeau la urechi minciuni! Ei au decis soarta lui Dinamo”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (74)
blackknight
blackknight  •  20 Septembrie 2020, 20:31

o sa o cred cand o sa o vad... presa romaneasca arunca aceste titluri fantastice de cand ma stiu, si de f putine ori au dreptate...

cornelconasu
cornelconasu  •  17 Septembrie 2020, 12:03
Postat de bazinga pe 17 Septembrie 2020, 11:35

La DINAMO este un permanent 1 APRILIE ! ZIUA PROSTILOR !!

Se pare că tu ti-ai păstrat numai fila cu 1 aprilie și ai lipit-o pe oglindă !

cornelconasu
cornelconasu  •  17 Septembrie 2020, 12:00
Postat de tatastrumf pe 17 Septembrie 2020, 01:05

Deci nu mai pot de atata raaaaas !!!!!!!!!!! Ma intreb cateodata, cati ani au fanii astia ai lui DINAMO 1948 SA ????? Pentru ca daca ai mai mult de 15 ani, NU poti sa te duci dupa fenta, cum o fac ei cu transferurile astea si cu visele de campionat :)))))))))))))))))))))) Deci e clar, si anul acesta va fi largit numarul de echipe din Liga 1 :))))))))))))))

De ce esti invidios , voi nu l-ati luat pe Briceag ?! Degeaba va fi ”lărgit” numărul de echipe, fcsb se desfințează inainte de terminarea campionatului și fuzionează cu Clinceni !

Vezi toate comentariile (74)
Comentează