FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dănciulescu strânge rândurile: "Meciul cu CS U este mai important decât cel cu Steaua"

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 13:13

Dinamo se pregătește de două dueluri care pot decide soarta acestui sezon: cu CSU Craiova în campionat și cu Steaua în Cupa Ligii.

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre cele două meciuri și le-a cerut fanilor să vină în număr cât mai mare.

"Pentru noi, aceste două întâlniri sunt foarte importante. Putem spune că sunt meciurile meciurilor. Cel cu oltenii este mai important, într-adevăr, dar la fel de mult contează și meciul cu Steaua.

Se vând deja bilete pentru cele două meciuri și sper să vină în număr cât mai mare pentru a ne ajuta în calificarea în play-off și în finala Cupei Ligii. Este un moment greu și este nevoie de suporteri.

Hai să le arătăm tuturor ce înseamnă Doar Dinamo București", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. Va fi a șasea întâlnire directă între cele două echipe, după două victorii oltene, două egaluri și un succes al "câinilor". 
  • Steaua - Dinamo se joacă miercuri, 1 martie, de la ora 20:30. Partida este în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Februarie 2017, 18:20
Postat de dinamo_fan pe 22 Februarie 2017, 14:45

toata lumea la meci ! Forza Dinamo !

Indiferent de rezultat, fiti alaturi de baieti. Forza Dinamo.

stefan..
stefan..  •  22 Februarie 2017, 16:25

"Hai să le arătăm tuturor ce înseamnă Doar Dinamo București" Asta se poate intampla doar pe spinarea tobosarilor lui Gigi Becali. Aia 10,11, poate 100. Cu suporterii Stiintei, e mai greu. Oricum, respect PCH! Ceea ce ati oferit lumii, prin umilinta administrata "incornoratilor" fani ai lui Gigi Becali, e de istorie!

1760920300892734
George Manisor  •  22 Februarie 2017, 16:16

Stai cuminte gigystule ca vine lumea la meci , joaca dinamo nu fcsb haha :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează