FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Fără el, Reghe e terminat » Cine este omul-cheie din succesele Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 14:40

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat parcursul Stelei fără Thomas Neubert și a reieșit că fără preparatorul fizic, Reghecampf are probleme.

O comparaţie între rezultatele echipei cât timp Reghecampf l-a avut ca preparator pe Tommy versus rezultatele şi modul în care a arătat formaţia fără Neubert, dar cu alţi preparatori ca subalterni ai lui Laurenţiu developează o diferenţă uriaşă. Chiar şocantă!

În 2 ani şi jumătate, cât timp neamţul a pregătit fizic jucătorii, în două mandate diferite alături de Reghe, primul între mai 2012 şi mai 2014, al doilea între decembrie 2015 şi mai 2016, Steaua are nişte cifre demne de o echipă de top.

Steaua cu preparatorul neamţ a pierdut, în medie, un meci din 10, în timp ce după plecarea acestuia, a suferit o înfrângere la aproape fiecare al 3-lea joc.

Toate detaliile legate de acest subiect plus procentajele meciurilor lui Reghe cu și fără Neubert pot fi citite în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Și Alibec e țeapă? E de două ori mai slab ca la Astra!

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
zagna
zagna  •  23 Februarie 2017, 19:04

Fara prodanca, ar fi si mai mic...

marius.bxl
marius.bxl  •  23 Februarie 2017, 18:11

Haidi bai ca nu vezi o faza lucrata la antranamente la un meci.ce vreți sa vina neubert sa facă tactica la steaua

mario_rdfe
mario_rdfe  •  23 Februarie 2017, 17:43
Postat de juliusmad pe 23 Februarie 2017, 15:44

nu are rost comparatia din cauza lotului de atunci al Stelei. un lot competitiv la un anumit nivel care ii avea in componenta pe gardos, chiriches, szukala, tanase, latovlevici, chipciu, rusescu, bourceanu si pintili (in forma maxima)

Eu nu cred ca e asa o mare diferenta intre lotul de atunci si cel de acum...cu ce erau gardos szukala peste tamas ? sau bourceanu peste boldrin , iar atacanti mai buni ca acum nu ati avut de la adi ilie incoace...singurul avantaj al echipei de atunci , era omogenitatea ! care acum nu este ptr ca acest reghe, transfera pe banda rulanta, si ..lipsa omogenitate ! La ce este acum in Liga 1, insolvente, faliment, etc...si daca tinem si cont ca ati luat cei mai buni jucatori de la principalele rivale..trebuia sa fie echipa voastra pe locul 1 la zece puncte diferenta....capac la tot, marea rivala, va rupe pe unde va prinde...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează