FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP.RO Flavius Stoican a primit o superveste din partea FRF » Dinamovistul a scăpat!

Articol de - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 21:03

Comisia de Recurs a FRF a admis în această seară recursul dinamoviştilor privind diminuarea pedepsei aplicate lui Flavius Stoican.

Antrenorul a fost sancţionat cu două etape, ceea ce înseamnă că poate sta pe bancă mîine, contra celor de la CSMS Iaşi. Tehnicianul de 37 de ani fusese suspendat, după un apel al celor de la CCA, la 4 etape de suspendare după scandalul iscat la finalul şi după meciul "cîinilor" cu Concordia.

Altfel, eliminaţi după două cartonaşe galbene în ultima etapă la Botoşani (2-3), Fai şi Bărboianu au primit cîte o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei.

Flavius Stoican va trebui să plătească aceeaşi amendă pe care a primit-o iniţial, 11.500 de lei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
aldo_m
aldo_m  •  19 Septembrie 2014, 13:40

avem nevoie de stoican pe banca pt ca jucam importiva celui mai MARE stelist in viata , omul care si-a lasat pantalonii in vine cand a vazut steaua

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Septembrie 2014, 03:29

cu sau fara stoican pe banca, dinamo nu joaca bine. are nevoie de 2 lucruri esentiale : 4-5 jucatori de valoare, 3 mijlocasi si un atacant. scoaterea din lot a 4 petarde : filip, matei, rotariu si bubakar. pana nu se va intampla asta, dinamo poate sa joace si fara antrenor, tot una este.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Septembrie 2014, 03:27
Postat de dinamo..mania pe 18 Septembrie 2014, 21:10

iordanescu s-a mai imblanzit din cauza ca am pierdut la Botosani. a zis ca nu doreste sa faca mai mult rau decat a facut. generalul a ordonat si executia Petrolului cu Cfr. batran sen1l

ce treaba are cacaciosul ala cu stoicanetti ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează