FOTBAL  »  Superliga  »  REGULA U21

EXCLUSIV "Iliescu e copil de mingi pe lângă Burleanu!" » Un fost patron din Liga 1 dezvăluie: "Eu i-am băgat în cap regula cu jucătorul sub 21 de ani. Nu termină mandatul!"

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2016 10:13

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Adrian Mititelu, fost patron al Universităţii Craiova, susține că el a fost cel care i-a sugerat lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, implementarea regulii jucătorului U21. 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Adrian Mititelu, fost patron al Universităţii Craiova, susține că el a fost cel care i-a sugerat lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, implementarea regulii jucătorului U21. 

"Burleanu are o limbă de lemn de nu înțelegi nimic. Iliescu era copil de mingi pe lângă el. Și pe mine m-a vrăjit. Am vorbit cu el în decembrie 2013 sau ianuarie 2014. I-am spus multe lucruri, i-am dat multe indicații ce să implementeze la FRF. Am avut încredere în el, însă degeaba.

Din ce i-am zis, a implementat regula aia, cu jucătorul under 21 în Liga 1. Eu i-am băgat-o în cap. Dacă era după mine eu aș fi vrut să fie doi jucători de sub 21 de ani, nu unul. O să vedeți că peste doi ani vor apărea jucătorii ăștia de sub 21 de ani care joacă acum.", a spus Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul integral poate fi citit în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe Gazeta Digitală. Vezi de ce spune Mititelu că Burleanu nu va termina mandatul şi află ce patron din Liga 1 a venit până la Slatina ca să-l convingă să aranjeze un meci!

Tot azi exclusiv print: 

» EXCLUSIV Declarații halucinante ale lui Vali Crețu, fotbalist suspectat că a fost "blat" cu Steaua! Se autopropune la roș-albaștri!

» Steaua joacă-n pierdere în Europa: cifre crunte înaintea meciului cu Zurich!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mixmax
mixmax  •  18 Octombrie 2016, 12:58

a fost jale mare la brutaria lui mitichelu ieri cand echipa lui de suflet, blatinamo, a luat-o pe coaja de la CSU...

dinamo_rusinea_europei
dinamo_rusinea_europei  •  18 Octombrie 2016, 12:41
Postat de nebraska pe 18 Octombrie 2016, 12:25

Foarte buna regula,doar baal o contesta.

Nebraska, când vei scrie pe gsp un comentariu, cu cel puțin 8-9 cuvinte?

arsenie_b
arsenie_b  •  18 Octombrie 2016, 12:38

Am vazut ce inseamna sa promovezi tineri.. Viitura mananca bataie de la Cimisoara, echipa cu minus puncte. Cred ca mai utila pentru fotbalul romanesc ar fi fost o regula care sa interzica echipelor sa foloseasca mai mult de 2 jucatori straini intr-un meci. Jucatorii romani, aia talentati, incep sa fie buni pentru prima liga cam pe la 22-23 de ani, mai devreme nu, sau destul de rar

Vezi toate comentariile (6)
Comentează