FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Exclusiv / N'Doye are entorsă la glezna dreaptă şi e out cel puţin o săptămînă

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Ousmane N'Doye s-a accidentat la meciul de joi, de la Tîrgu-Jiu, scor 0-0, şi a fost înlocuit în minutul 75. Mijlocaşul senegalez a fost supus astăzi unui control şi s-a constatat că are o entorsă la glezna dreaptă. Accidentarea îl va ţine departe de gazon pe fotbalistul de 32 de ani pentru cel puţin o săptămînă.

Astfel, N'Doye va rata meciurile cu FC Braşov şi CFR Cluj. Dinamoviştii vor încerca să-l recupereze pentru deplasarea de la Bistriţa, de săptămîna viitoare.

Vezi aici cum s-a accidentat mijlocaşul senegalez!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
 •  09 Aprilie 2010, 18:31

MARELE ANTRENOR TALNAR,NICOLAE, TORJE, ERAU MORTI DIN PRIMA REPRIZA SI EL FACE SCHIMBARI MIN.80. LA N.DOYE A FOST FORTAT, DEGEABA II ASEAZA BINE IN TEREN DACA NU ARE CURAJ LA SCHIMBARI,ASA A FACUT IN TOATE MECIURILE SCHIMBARI IN MIN 80.INTREBARE: NICULESCU A AVUT 3 OCAZII IN 3 MINUTE IAR NICOLAE NICI UNA TOT MECIUL

 •  09 Aprilie 2010, 15:43

Un timpitel arunca o piatra in lac si zece destepti incearca s-o scoata! Despre N2 s-au aruncat citeva vrajeli si tot romanul le-a luat de bune! Telefonul fara fir e singurul lucru care functioneaza in RO! Cel mai bun jucator dinamovist, pe care-l vor multi si niste fitile sint cel mai marunt lucru pe care l-ar face cei ce nu-l vor la Dinamo ci in echipa proprie. Prea puneti botul la toate gogoritele!

 •  09 Aprilie 2010, 15:21

Daca ii dati banane isi revine repede.La fel s-a procedat cu P.Marin.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează