FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV Ovidiu Hoban a semnat cu Universitatea Cluj. "Vreau să joc cu U în Europa"

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 12:48

Aflat în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul Gazului a parafat un precontract cu "şepcile roşii". Walter trebuie să plătească 150.000 de euro pentru a-l avea încă din această iarnă


"U" Cluj continuă campania furibundă de transferuri. Walter a obţinut deja semnăturile lui Bornescu şi Galamaz, dar şi împrumutul lui Dorinel Popa pînă în vară. Azi, patronul clujenilor a rezolvat şi mutarea lui Ovidiu Hoban la "U". Mijlocaşul va ajunge sub comanda lui Badea cel mai tîrziu la vară. Intrat în ultimele 6 luni de contract, jucătorul lui Gaz Metan a semnat un precontract cu Universitatea. Şefii lui "U" încearcă să-l aducă încă din această iarnă, dar Mediaşul cere 150.000 de euro pentru a-l lăsa să plece. Cel mai probabil, cele două părţi vor ajunge la o înţelegere pentru o sumă mai mică.

Ovidiu Hoban a explicat de ce a ales Universitatea în detrimentul Stelei. "E un proiect interesant la Cluj şi simţeam nevoia unei schimbări în cariera mea. Sper ca Gaz Metan să mă lase să plec încă din această iarnă. Îmi doresc mult să ajung cu Universitatea în Europa şi vreau ca prin prestaţiile mele să demonstrez că U nu s-a înşelat cînd a insistat pentru transferul meu", a spus Hoban. Fotbalistul de 29 de ani e recunoscut pentru versatilitatea lui. Hoban poate juca în centrul apărării, la închidere, dar şi pe orice post în banda dreaptă.

Ce jucători mai urmăreşte "U"
Nume Echipă Post
Marian Cristescu mijlocaş central FC Braşov
Liviu Ganea atacant Dinamo
Liviu Antal mijlocaş dreapta Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
alpin
alpin  •  04 Ianuarie 2012, 16:44
Postat de londra_u_cluj pe 04 Ianuarie 2012, 14:00

Fantozii tu in ce calitate vorbesti?...vezi ca hibridul tau panonian in 4 ani de europa a terminat de 4 ori pe locu 4 ,ajunsi acolo pe barba altora ca in preliminarii v-o spart celebra famagusta....v-o rupt bayern in 4 pe un stadion gol ....cu soferi si bucatari in lot....ciocu mic si BUN VENIT LA U HOBAN

La cine faci referire, analfabetule?! La actorul FANTOZZI sau la ministrul FANTOZZI?!? Sau ai tu un FANTOZII al tau printre huliganii din ramura stelista a galeriei lui U Cluj?!?

mieusa
mieusa  •  04 Ianuarie 2012, 14:06

U-ul de azi e rupt total de U-ul traditional. Este un uzufruct. U Cluj inseamna educatie, civilizatie, inteligenta iar suprterii U li se asemanau. Mercenarii lu' Walter sunt doar niste aluviuni. Sa vina draga si pe urma cei dragi. U ar trebui sa aiba cel putin 2-3 studenti in echipa, ca sa merite sa poarte acest nume.

londra_u_cluj
londra_u_cluj  •  04 Ianuarie 2012, 14:00
Postat de alpin pe 04 Ianuarie 2012, 12:57

Contradictie in termeni... Daca vrea sa joace in Europa, de ce a semnat cu U Cluj?!? U joaca in Europa doar in stagiile de pregatire din Austria.

Fantozii tu in ce calitate vorbesti?...vezi ca hibridul tau panonian in 4 ani de europa a terminat de 4 ori pe locu 4 ,ajunsi acolo pe barba altora ca in preliminarii v-o spart celebra famagusta....v-o rupt bayern in 4 pe un stadion gol ....cu soferi si bucatari in lot....ciocu mic si BUN VENIT LA U HOBAN

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close