FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Portret de golan » Apropiații nu-l menajează pe Florinel Coman: "Hagi știa, a auzit și Becali"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 12:34

Florinel Coman nu are o imagine prea bună în rândul apropiaţilor, care susţin că fumează, bea alcool şi pierde frecvent nopţile în cluburi.

Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pe un fotbalist care în ciuda talentului incontestabil, îşi atrage tot mai des ştampila de fotbalist-problemă. Cei din jurul jucătorului de 19 ani povestesc lucruri care îl pun într-o lumină total nefavorabilă pe cel care, de ieri, e jucătorul Stelei. "Se ştie despre el că e fumător înrăit. Nici Hagi n-a reuşit să-l facă să renunţe la acest viciu", spune un fost coleg cu Florinel de la Academie.

Atacantul ar fi şi un consumator, destul de frecvent, de alcool. "Au fost cazuri când Hagi a auzit că pierde nopţile prin cluburi şi bea până dimineaţa, însă atât timp cât Florinel a dat randament, pe Gică nu l-a deranjat atât de tare viaţa extrasportivă a jucătorului său" e o altă mărturisire a unui angajat de la Academia Hagi.

Aceste lucruri au ajuns inclusiv la urechea lui Gigi Becali, care a ţinut să-l avertizeze încă de ieri pe Coman. Chiar în conferinţa în care l-a prezentat: "Eu cred că el, ca talent, e peste Adrian Ilie sau Luţu. La ora asta, e adevărat, nu e ce trebuie, dar într-un an-doi o să fie ce îmi doresc eu. Dar va trebui să muncească şi să se sacrifice, nu se poate altfel.

Va trebui să mai lase un pic femeile. Îl înţeleg şi pe el, e bărbat, dar trebuie să ai o prietenă, dacă ai mai multe uiţi de fotbal, uiţi de tot. Va trebui să înţeleagă că el poate pierde tot dacă nu va avea o viaţă extrasportivă corectă. Eu irosesc 2 milioane de euro, asta e, am mai pierdut, dar el îşi va rata cariera şi viaţa! Va fi nevoit să uite şi de ţigări, şi de altele", a declarat ieri Becali.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  23 August 2017, 20:30

la 19 ani alcool ;a greu ?trebuie dat afara imediat ..un golan .a plecat imbatateas si a venity fisu ..nicolici cu parvulescu si apare un copil de 19 ani plin de vicii care dauneaza sportului ..betiv ..trebuie dat afara in secunda 2 strica vestiaru .dac un pusti de 19 ani face ravagii prin club si nu spui nimic si il tii atunci lui pitilii .alibec ,budescu care sarg saormeriile si bagaboantele ,ai poti sa le zici ceva a..o echipa plina de betivi ,*** ,blatisti .?! ar tebui desfiintata rusinea romaniei ,ce exemplu da coiilor cu asenea jucatori *** de mici ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liverpool_33
liverpool_33  •  23 August 2017, 10:58

si ce? e primul roman ce se rateaza astfel? Daca il indruma meme stoica, banuim unde si ce va ajunge..Doar Becali e prostul ce l asculta. Inca.

1362104770574421
Ionut Cazan  •  23 August 2017, 08:10

Incep sa imi pierd increderea in GSP!!!! Incet incet incepe sa semene cu cancan !!! Un articol care nu e semnat nu are nici o valoare!!! Poate o fi adevarat dar daca nu sunt dovezi e egal cu zero!!! Asa fiecare scrie din auzite farà sa poata fii tras la raspundere!!! E lipsa de curaj si profesionalism !!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează