FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

EXCLUSIV Porumboiu e dezlănțuit și îl distruge pe Dan Petrescu: "Faci istericale de om bolnav la adresa arbitrilor, dar nu vezi că CFR joacă în 10 cu Deac în echipă"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 17:12

Finala Ligii 1, FCSB - CFR Cluj, s-a terminat 1-1 (Detalii AICI), iar lupta pentru titlul de campioană continuă.

Desfăşurarea meciului de duminică l-a determinat pe Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA şi fost patron de club în Liga 1 - la FC Vaslui, să se arate extrem de revoltat de modul în care Dan Petrescu s-a comportat ca antrenor la această partidă.

- Domnule Porumboiu, ați văzut derby-ul?
- Am văzut şi ce am văzut n-am crezut în viaţa mea că o să văd.

- Adică?

- M-a surprins total, dar total neplăcut Dan Petrescu. Am crezut că e antrenor, mereu l-am lăudat, dar acum m-am convins şi de el...

- Dan Petrescu?

- Te dai cu fundu' de pâmănt în minutul 4 pentru un fault la 70 de metri de poartă, conteşti arbitrajul la fiecare 10 secunde cu nişte istericale de om bolnav, dar nu vezi că echipa pe care o antrenezi joacă în 10 oameni tot meciul.

- De ce în 10?

- Păi, nu-l, vezi pe Deac că stă pe teren, că merge, că nu-l interesează? Dane, ce antrenor eşti tu? Ne ameninţi că pleci din ţară, păi, atunci du-te unde te-ai duce, că nu e nici o pierdere, dacă tu nu eşti în stare să-l stăpâneşti pe Deac. Tu cerţi arbitrii, dar lui Deac nu-i faci nimic.

- Vi s-a părut dubios jocul lui Deac?

- Eu nu spun mai multe că n-am probe, dar eu vorbesc despre evoluţia lui. Ştiţi ce argumente am? Haideţi că comparăm cum a jucat Deac în ultima etapă a campionatului trecut, în meciul Viitorul - CFR, când, paradoxal, CFR chiar nu avea nimic de câştigat şi cum a evoluat acum, când CFR avea titlul pe masă. Atunci, Deac era precum armăsarii ăia adevăraţi, scotea flăcări pe nas, cred că a fugit 20 de kilometri, făcea şi faza defensivă. Acum? Doar s-a plimbat pe teren, tăia toate mingile, ziceai că e la tenis, nu la fotbal. Iar tu, Petrescule, dormi pe bancă sau eşti ocupat să conteşti arbitrajul şi nu vezi că trebuie să-l schimbi din minutul 20. Dacă eşti antrenor adevărat asta făceai, Dane, îl scoteai în minutul 20 şi jucai 11 la 11 şi nu mai luai golul ăla.


Adrian Porumboiu

- Adevărul e că Deac pierde uşor mingea la faza golului!

- Are o sută de variante mai bune acolo, dar el după ce că pierde minge, apoi nu are nici un gest prin care să oprească adversarul. Fă fault, ia-l în braţe, opreşte faza. Nimic. Dar mă întorc la Dan Petrescu. Dane, ai dormit pe tine! Un fotbalist care nu bate un corner cum trebuie, care nu dă o pasă bună, care nu face un dribling, nimic şi pe care tu nu-l scoţi, înseamnă că nu te pricepi deloc la acest sport. Aveai pe bancă soluţii, Ioniţă, Costache. S-a văzut când a intrat Mailat, că a schimbat un pic jocul. Vedeţi, de-asta e bun câteodată Gigi Becali, că de acolo, din tribună, mai intervine atunci când trebuie. Aşa şi acum, cineva trebuia să-l trezească pe Dan Petrescu!

- Dan Petrescu l-a scuzat pe Deac că avea un crampon rupt!

- Hahaha! Bine că n-a zis că avea o carie netratată. L-am văzut la un meci la Craiova pe Petrescu înjurându-l pe Manea, şi-a permis asta cu un copil, dar lui Deac nu i-a zis nimic pentru a făcut 90 de minute. Du-te unde te-ai duce, Dane că ai dezamăgit. Plus de asta, să nu-l mai aud nici cu arbitrii!

- De ce?

- Fiindcă tot ce a spus până acum despre arbitri trebuie resetat. Tot! Cum a greşit şi ce a comis Deac în acest meci nu a greşit nici un arbitru, iar Petrescu are reacţii necontrolate, face mătănii, se dă cu capul de pământ. dacă n-ai făcut la fel cu Deac înseamnă că nu ai credibilitate. Din acest moment, nu mai eşti antrenor, poate eşti cel mult observator de arbitri.

VEZI ȘI: 

CLASAMENT

ETAPA A 7-A

Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1 Detalii AICI
luni, 20:45 Astra - Iași Detalii AICI

Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1 Detalii AICI
luni, 18:00 Sepsi - Dinamo Detalii AICI

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
1852839355013429
Stefan Marian George  •  03 Mai 2018, 09:36

Bai frate da voi unde v-ați uitat v-ați uitat la alte meciuri nu ati văzut că Deac era mai mult adormind și obosit și Inca ceva când aveți dovezi atunci sa vb .vb in dreptul vostru Steaua putea sa aive avantaj din primele minute când unul de la CFR a lovit fara minge și trbuea ia roșu nu galben și mai ales Dan Petrescu mai ameninta arbitrajul să zică mersi nu săi vb.

129697174485150
Gogu Meteorologu  •  01 Mai 2018, 15:36

Are dreptate Porumboiu.Oricum pe unde a antrenat Petrescu in strainatate nu a castigat mai nimic iar cat despre manifestarile lui de pe banca ele par desprinse din curtea spitalului de la Sapoca.Du-te Danute nu in China mai departe in Honolulu si prostestei si pe altii ca pe noi ne-ai plictisit deja.Si sa nu mai vii in urmatorii 15 ani.

antalmihai
antalmihai  •  01 Mai 2018, 12:37

dar dan-penalty chiar e bolnav, cu capul... iar in timpul meciurilor e cel mai calm probabil... e dus saracul...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close