FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

FCSB - CFR CLUJ 1-1 // Dan Petrescu atacă pe două fronturi: "Arbitrul a avut o manieră evidentă. Steaua se plimbă prin campionat!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 22:55

Dan Petrescu, 50 de ani, își felicită jucătorii după egalul cu FCSB, 1-1, care îi poate însă costa titlul în Liga 1. Antrenorul lui CFR spune că arbitrul Kovacs i-a avantajat pe roș-albaștrii și că ieșenii nu le vor pune mari probleme acestora etapa viitoare.

"La fel ca și în meciul din play-off, am primit gol la ultima fază. Știam că sunt foarte buni pe faza ofensivă și că sunt favoriți la titlu.

Prima repriză a fost un 0-0 fără ocazii de gol. În partea secundă, după ce am marcat, am avut două situații bune să închidem jocul. Golul lor a venit la primul șut pe poartă trimis de FCSB în partea secundă.

Îmi felicit jucătorii. Au arătat că au caracter, au avut determinare. Acum sunt triști în vestiar. Am avut multe ședințe speciale în săptămâna asta. Am făcut două schimbări destul de bune și chiar în momentul în care voiam să introduc încă un fundaș central, pe Luchin, am primit gol. 

E un an extraordinar făcut de băieți. Mă gândesc că ar fi păcat să dau vina pe arbitru, nu a avut nicio vină la golul lor. Nu au fost faze clare, dar a fost o manieră evidentă, de la un capăt la celălalt. Steaua se plimbă prin campionat. Nu văd să aibă vreo problemă meciul viitor, la Iași. Cel mai important e să facem noi 9 puncte, fără asta nu vom avea șanse.

Dacă astăzi era 2-2, aveam șanse mai mari. Acum suntem dezavantajați și de golaveraj", a declarat Dan Petrescu la Look TV.

VEZI ȘI: 

CLASAMENT

ETAPA A 7-A

Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1
luni, 20:45 Astra - Iași

Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1 Detalii AICI
luni, 18:00 Sepsi - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
2552642088293555
Pesceanu Aurelian  •  30 Aprilie 2018, 18:54

Nu mai joaca nimeni fotbal toți sunt mâna în mână fac blaturi la pariuri

147687542408495
Viorel Stelistul  •  30 Aprilie 2018, 13:56

Danut Petrescu, zbuciumat pe margine ca un *** in ***, este foarte suparat pentru ca arpi bacsi nu respecta clauza secreta, trecuta in contract doar in limba maghiara, care ofera garantii ca CFR va fi permanent ajutata de arbitrii, mai ales in meciurile importante. Stiind ca pazcany poate asta din haiduciile comise in 2008, 2010 si 2012, D Petrescu a cerut aceasta clauza, altfel nu semna!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

banciuu
banciuu  •  30 Aprilie 2018, 11:06
Postat de zecs93 pe 30 Aprilie 2018, 00:47

Un arbitraj grotesc, ca la fiecare meci al fcsb-ului de altfel, faulturi repetate inexistentate pro-fcsb iar cfr cand cadea unu le dadea galben pt simulare, asa ceva, stiu ca a avut pintilii o intrare la mijloc la un jucator cfr-ist kovacs nici macar nu a dus mana la cartonas, dar mite sa mai si arate , ce sa mai, e anu 01ilor , asta E !!! Daca au spate la CCA !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează