FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Se învârt în jurul cozii: o nouă amânare pentru Gaz Metan! Ce decizie a luat clubul

Gaz Metan nu a ieșit din reorganizare +15   FOTO
Gaz Metan nu a ieșit din reorganizare

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2020 14:25 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 15:07

Astăzi, oficialii lui Gaz Metan Mediaș sperau să închidă total procesul de insolvență, mai ales că au achitat toate datoriile, conform planului de reorganizare, din primăvara anului trecut. 

Astăzi, erau pe rol o nouă înfățișare la Tribunalul Sibiu pentru a ieși din reorganizare, doar că rezolvarea speței s-a amânat, din nou, până pe 7 iulie!

„Noi eram programați pe 25 martie cu acest caz, dar ne-a dat peste cap pandemia, am mare încredere că instanța va delibera cu un rezultat pozitiv pentru club, mai ales că noi am încheiat totul de acum un an și 3 luni", a spus președintele Ioan Mărginean week-end-ul trecut. 

Gaz Metan  vinde bilete

Un simpatizant oficial al dinamoviștilor, Mărginean s-a inspirat din modelul promovat de suporterii-acționari de la DDB: ardelenii au pus în vânzare bilete virtuale pentru etapa cu FC Botoșani, de vineri seară, de la ora 20:00, la prețul de 5 lei bucata. 

Arena celor de la Gaz Metan are o capacitate de 7.800 de locuri.Va fi prima partidă pe teren propriu a medieșenilor cu Dusan Uhrin antrenor, după două remize în deplasare, cu Astra (0-0) și cu FCSB (2-2).

FOTO. Imagini spectaculoase de la FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

VIDEO. Match preview: Derby Dinamo - FCSB în Cupa României

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Marian Iancu, replică din închisoare, după dezvăluirile lui Cristi Balaj: „E un pervers, s-a dat în primire că e un corupt! Ne vedem la tribunal”

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cum reacționează Becali la înfrângeri: „Intra furtunos în vestiar”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  23 Iunie 2020, 18:22

Pai Justitia Romana are timp, ea mai mult amana , decit lucreaza. Cunosc cazul unui medic celebru, arestat cu catuse, apoi nu a stat in arest, i-au cazut aproape toate capetele de acuzare,( unele foarte grave, pentru care ar putea cere despagubiri), au mai ramas, pe rol, citeva procese civile, dar "omul" nu mai poate munci in spital de stat, doar in spital privat( de parca pacientii nu ar avea aceleasi drepturi si la stat si la privat). Intre timp au trecut vreo 4 ani, a fost scos la pensie, si de la Universitate...si timpul lucreaza, incet, dar sigur, impotriva lui. Cind se va termina totul..va fi , ...probabil,...o "leguma" si nu va mai putea munci. Cam asa se face Justitie la noi. Asa e si cu Gaz Metan, asta , in timp ce Dinamo are Licenta si datorii enorme, plus o situatie incerta, dar e aparat de toti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează