FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV » Şepcile roşii vor eventul alături de Zicu, Eric şi Goga!

Eric este al doilea golgheter al Ligii 1, depăşit doar de Ianis Zicu
Eric este al doilea golgheter al Ligii 1, depăşit doar de Ianis Zicu

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 18:55

Zicu, Eric, Galamaz, Tibi Bălan sau Goga sînt doar cîteva din ţintele de top ale lui Florian Walter pentru sezonul următor


Patronul şepcilor roşii şi-a stabilit deja planul pentru sezonul viitor şi este pregătit să dea lovitura pe piaţa transferurilor cu numele grele din campionatul României. "Vom aduce şase jucători în această vară, dar nu vreau să-i nominalizez în acest moment. Ne-am propus o clasare pe locurile 1-4 şi cîştigarea Cupei României", a anunţat optimist Florian Walter.

Deşi nu a dat nume, surse apropiate patronului de la U au dezvăluit că acesta va face tot posibilul pentru a obţine semnăturile lui Zicu, Eric, Goga, Galamaz, Tibi Bălan şi Helder! Walter ar realiza astfel una din cele mai spectaculoase campanii de transferuri din istoria Ligii I!

"Foarte puţini jucători au reuşit să facă diferenţa în acest sezon, iar printre aceştia se numără fotbalişti ca Niculescu, Zicu sau Eric", a fost singurul amănunt oferit de Florian Walter.

Acesta l-a reconfirmat şi pe tehnicianul Ionuţ Badea, care va continua şi în sezonul viitor pe banca clujenilor: "El are contract cu noi şi va rămîne antrenorul nostru. Nu l-am adus la Cluj ca să plece în vară. Vom avea un buget de 5 milioane de euro şi daca va fi nevoie această sumă va fi suplimentată", a spus Florian Walter.

41 de goluri au marcat împreună Ianis Zicu, Eric de Oliveira şi Dorin Goga
16 meciuri a jucat Galamaz la Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  20 Mai 2011, 20:01

BAI CINE E NEBUN SA-SI CUMPERE ATATEA VEDETE PE ACELASI POST!!!! ALOOO SUNT DOAR ABERATII IN ZIARUL ASTA !!! UNU LA MANA NORMAL ORICE ECHIPA ISI DORESTE UN ERIC,,, E DORIT SI DE UTA IN LIGA A II-A NU DOAR DE U CARE SE VA BATE PT LOCURILE 1-4 DECI CE TOT ATATEA COMENTARII FARA SENS SI UN ARTICOL FARA SENS!!! GOGA AR FI POSIBIL SA VINA INAPOI PT CA TIMISOARA AR PUTEA SA FACA O OFERTA GROASA PT ERIC... DAR TARE MA TEM CA GAZUL IL VA DA PE ERIC TIMISOAREI DUPA CUM NE-AU PLATIT PE NOI PT GOGA "IN 100 DE RATE INTARZAIATE"

gazistu
gazistu  •  20 Mai 2011, 12:04

eric zicea ca pleaca la o echipa mare, adika ste, din, rap, tim, vas si cu parere de rau CFR, (adika la echipele care se bate pt titlu), insa daca U plateste bine si eric si clubul gaz metan sunt multumiti pleaca daca nu ramane aici, sau undeva in europa. si dinamo o oferit sez trecut 800.000 euro +2 fotbalisti (homei si scarlatache), si gazu lea zis PA. asa ca trebuie sa fie cel putin 1,5 mil euro.

monkyylover
monkyylover  •  19 Mai 2011, 19:28

proasta alegere de cuvinte... natural si firesc inseamna roman... restul este doar o istorie denaturata

Vezi toate comentariile (17)
Comentează