FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

EXCLUSIV ”U” dă lovitură după lovitură! După Hoban, ”studenţii” au obţinut şi semnătura lui Marian Cristescu

Marian Cristescu
Marian Cristescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 18:41

Walter s-a mişcat mai repede decît George Copos şi l-a transferat pe căpitanul Braşovului


"U" Cluj a bifat al cincilea transfer al iernii. După Galamaz, Bornescu, Hoban şi Dorinel Popa, "şepcile roşii" l-au înregimentat şi pe căpitanul Braşovului, Marian Cristescu. Mijlocaşul de 26 de ani a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea clujeană. Walter a profitat de faptul că playmakerul a intrat la începutul lui ianuarie în ultimele 6 luni de contract.

Conducerea clujenilor vrea să-l aducă pe Cristescu sub comanda lui Badea încă din această iarnă, astfel că va intra în negocieri cu FC Braşov. Cristescu este unul dintre cei mai constanţi jucători din Liga 1, fiind integralist în 16 din cele 17 etape ale turului. Şi Rapid l-a dorit pe jucătorul "stegarilor" însă oferta lui "U" l-a convins pe acesta să rămînă în Ardeal. "Ne-am înţeles şi cu Marian Cristescu. Vom vedea dacă va juca pentru noi încă din această iarnă", a spus un oficial al clubului clujean.

Jucătorul a explicat de ce a ales Universitatea. "Am primit o ofertă de nerefuzat. Cei de la U m-au dorit foarte mult, e un proiect foarte serios acolo. Rămîne de văzut dacă U şi Braşov se vor înţelege acum. Dacă nu, eu sînt jucător profesionist şi voi da totul pentru Braşov, pînă la vară", a spus Cristescu.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
ben_serban
ben_serban  •  05 Ianuarie 2012, 11:46
Postat de zeidas pe 04 Ianuarie 2012, 18:21

Senzational si in direct. Dar cine e Cristescu ?

Atat de prost esti incat nu stii cine este cel mai constant jucator din liga 1 si capitanul Brasovului,sigur esti oaie proasta si ti-e ciuda ca la umilit pe tatarusanu acum doi ani:)) Felicitari Marian pentru transfer

flafy
flafy  •  05 Ianuarie 2012, 09:39

este un transfer foarte bun,Cristescu este cel care facea jocul la FC Brasov,am vazut niste pase filtrante geniale la el, am vazut dribling,am vazut sut,baiatul e talentat,este peste Chipciu dar Chipciu e mai tanar....

cuibus
cuibus  •  05 Ianuarie 2012, 03:21
Postat de oooooooooohhh pe 04 Ianuarie 2012, 22:40

imi pare rau daca pleaca marian , dar mai rau o sa ii para lui daca pleaca de la brasov , mai ales ca brasovul o sa terminte inaintea lui u cluj sezonul asta :)

:))))) va bateti la retrogradare din pacate:( NUMAI "U"! Respect SteagU!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează