FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA

Falub a fost demis de la Alba Iulia! Negocierile cu Materazzi au căzut!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Antrenorul Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, a fost demis din funcţia pe care o deţinea la gruparea ardeleană, alături de acesta fiind concediat şi secundul Francisc Dican.

Potrivit acţionarului grupării ardelene, Marian Sarmeş, interimatul va fi asigurat de Adrian Himcinschi şi de Adrian Bicheşi. "Negocierile cu italianul Materazzi au căzut, motivul fiind faptul că peninsularul nu cunoaşte îndeajuns campionatul românesc", a declarat Sarmeş, la finalul şedinţei Consiliului de Administraţie al grupării ardelene.

Unirea Alba Iulia a promovat, sezonul trecut, în prima ligă, după cinci ani petrecuţi în eşalonul secund. Falub a fost numit în funcţie la 8 aprilie 2009.

După disputarea a 20 de etape, Unirea Alba Iulia ocupă penultima poziţie cu 14 puncte, la şase puncte de ultimul loc care asigură rămânerea în prima ligă.

Mediafax

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  08 Martie 2010, 22:04

pacat:|

Vezi toate comentariile (1)
Comentează