FOTBAL  »  Superliga  »  PLAN

Fanii ”câinilor” propun un antrenor pentru Dinamo: "Ar fi lovitura anului, Steaua tremură!"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 00:00

În ediția de azi a Gazetei Sporturilor este prezentat planul suporterilor din Ștefan cel Mare dacă Ioan Andone va da greș în readucerea echipei în lupta pentru titlu.

"Fălcosul" are drept obiectiv locul 1 sau locul 2, așa cum el însuși a precizat, doar că ultrașii și-au pierdut răbdarea cu cel mai titrat tehnician din istoria postdecembristă a roș-albilor.

La ultimul meci de acasă, cu Chiajna (0-1), spectatorii i-au cerut demisia lui Andone, însă Ionuț Negoiță a declarat că-i acordă încredere totală antrenorului cu care a semnat pe doi ani în mai.

Totuși, suporterii au început să facă lobby pentru ca Marius Șumudică să ia în calcul varianta Dinamo, dacă Andone nu va redresa formația ce ar trebui să se lupte la câștigarea titlului încă din acest sezon. "Ar fi lovitura anului, Steaua tremură!", au spus aceștia.

Ar fi cea mai mare lovitură a finalului de an 2016, având în vedere trecutul rapidist al tehnicianului de 45 de ani. Șumudică ar fi boom-ul toamnei, iar prietenia sa cu o parte a galeriei dinamoviste a lăsat loc de interpretări în ultima perioadă.

Antrenorul a vorbit măgulitor despre suporterii "câinilor", pe care i-a lăudat public nu o dată. "Sunt cei mai buni pe coregrafii, pe șmecherii, pe bagabonțeli", a declarat Șumi după afișarea banner-ului "Doar Dinamo București" la meciul Steaua - Manchester City (0-5).

Detalii despre posibila mutare a lui Șumudică la Dinamo, doar în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (154)
saviola2_8
saviola2_8  •  06 Octombrie 2016, 10:01

azi de dimineata m-am trezit si brusc m-a luat tremuratul, nu stiam de ce. ma imbrac, ies afara, vad mai multi oameni tremurand, a fost ceva tare ciudat pana am intrat pe gsp si mi-am dat seama de ce tremuram eu si toti oamenii aia. Multumesc gsp.

aldo_m
aldo_m  •  07 Octombrie 2016, 17:48

da avem nevoie de sumudica pt ca el poate fi antrenor si conducator si se poate lupta si cu arbitri

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Octombrie 2016, 11:57
Postat de zecs93 pe 07 Octombrie 2016, 00:18

de la tremurat o sa ingheti cand iara o sa ratati campionatu si iesiti primii din coada in grupa europa league unde fac parte: FC Zurich, Osmanlispor si Villareal !!!

Hait, a-nviat Mama Omida! Ia spune-ne, Mama, cu Dinamo cum o sa fie? Ii elimina pe ai mici din Cupa, sau...

Vezi toate comentariile (154)
Comentează