FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV, AZI, 17:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO

Fanii Rapidului exultă după asigurarea calificării în Europa » Giuleştiul e iar în sărbătoare

Articol de , - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 22:01

Calificarea în Europa va umple stadionul din Grant precum la un meci cu Steaua sau Dinamo

Chiar dacă alb-vişiniii au ţintit la un moment dat titlul, suporterii Rapidului s-au mulţumit şi cu o calificare în cupele europene, lucru pe care-l vor sărbători azi, cînd favoriţii lor se vor duela cu FC Braşov. Conducerea clubului din Grant e sigură că partida cu Braşov se va disputa cu casa închisă, adică se aşteaptă ca toate cele 10.000 de locuri disponibile să fie ocupate la ora de start.

Totuşi, pînă aseară se vînduseră doar 1.000 de bilete, care se adaugă celor 2.500 de abonamente, dar şefii explică: "La alte meciuri nici măcar atîtea tichete nu se vindeau pînă în ziua partidei. La Rapid aşa e mereu. Fanii îşi vor procura bilete cu cîteva ore înainte de start, veţi vedea că tribunele vor fi pline".

Antrenorul Marian Rada spune că are emoţii înaintea întîlnirii de azi: "Da, ne-am asigurat prezenţa în Europa League, dar trebuie să cîştigăm ca să terminăm pe locul 4. În plus, la final vrem să ne bucurăm alături de suporterii noştri, să ne luăm la revedere fericiţi. Aşa că nu e deloc o partidă fără miză. Eu am emoţii la orice meci, chiar şi cînd eram la Rapid 2 mi se întîmpla aşa".


10 lei e preţul celui mai ieftin bilet la partida de diseară, la peluza a II-a şi la tribuna a II-a

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dorofteimarius
dorofteimarius  •  21 Mai 2011, 20:16

dupa 20 de ani tot de ceausescu va legati, dar nu ati facut nimic, ati luat un campionat cu blaturi ca si meciul de azi cu brasov

kalw2
kalw2  •  21 Mai 2011, 19:55

BRAVO MARIAN RADA

madridpytyc
madridpytyc  •  21 Mai 2011, 17:49

dc nu venea ploaia....era full..chair si asa.....sunt f f multi.....fata de alte echipe care pe ploaie erau 99:)) sau alti(oi) la derbi 4000:))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează