FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - GLORIA BUZĂU 0-0

Fără calciu

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Gloria şi Farul au oferit în această seară două reprize de fotbal anemic

Forţat de punctele minus din clasament, "Săpăligă" a mutat ultraofensiv în faţa Gloriei. Ion Marin şi-a aruncat în luptă patru atacanţi, în speranţa că va sparge rapid blocada buzoiană. Rezultatul? În prima jumătate de oră, Farul a trăit doar prin şuturi anemice de la distanţă. Dincolo, presată în propria jumătate, trupa lui Ştefan Stoica a rămas puternică pe poziţii şi l-a trimis în şomaj pe Vlas. Ultimul sfert de oră al primei reprize a adus uriaşa ratare a lui Gosici (33) şi încercările lui Chico (42) şi Gerlem (45), dar Mincă i-a salvat pe buzoieni.

Scenariul a rămas acelaşi şi după pauză. Constănţenii au atacat în valuri, însă fără şansă. Singurele faze care i-au dat emoţii lui "Mourinho" din Crîng l-au avut protagonist pe portughezul Chico. Mai întîi, vîrful a reluat cu capul imprecis din 4 metri (67), iar apoi l-a remarcat pe Mincă (87). Cum nici contraatacurile vizitatorilor n-au pus în pericol tabela, cele două colege de suferinţă din clasament au bifat un egal sterp.

Debut însîngerat pentru Ninu
Transferat în urmă cu trei zile de la Steaua, Ducu Ninu (22 de ani) s-a ales cu capul spart în minutul 50, după o ciocnire aeriană cu atacantul Farului, Emil Nanu. Fundaşul dreapta al Gloriei a evoluat apoi purtînd un bandaj imens, dar în prelungiri s-a lovit iar şi a fost schimbat, pentru că reîncepuse să sîngereze abundent.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  22 Februarie 2008, 23:09

gur..! multa mu/ie din partea constantenilor si buzoienilor :*..! te pupam dulce!

 •  22 Februarie 2008, 22:47

un pct de aur,recunosc cu noroc.dar gloria joaca mult mai slab in deplasare,acasa a fost salvarea noastra,3 pct cu iasiul si suntem beton.hai gloriutza,si apropo farul mai trebuie sa si inscrie ca sa bata

 •  22 Februarie 2008, 22:32

pur si simplu ma luat somnu la stadion de prostia lor:)halal fotbal

Vezi toate comentariile (11)
Comentează