FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fără milă! Dan Petrescu, mesaj categoric către jucătorii lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 10:29

CFR Cluj a câștigat cu emoții meciul cu U Craiova, 1-0, după ce oltenii au ratat un penalty în ultimul minut.

După meciul care i-a dus pe clujeni pe locul 1, peste FCSB, care are un meci în minus, fundașul Cristi Manea a dezvăluit mesajul dur pe care Dan Petrescu l-a transmis după egalul cu rivala roș-albastră.

"După meciul cu Steaua, Mister ne-a spus «Care vreți să mergeți în continuare cu mine, rămâneți în vestiar! Care nu, puteți să plecați!». Nu a plecat nimeni.

Este păcat să dăm cu piciorul la tot ce am făcut până acum, la tot ce am construit un an. Cred că merităm un trofeu", a declarat Cristi Manea la LookTV.

Citește și: Mihai Stoica, ironii după CFR Cluj - U Craiova » S-a revoltat după penalty-ul lui Gustavo: "Iar l-au furat «albitrii» pe Petrescu?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
960317577335949
Andrei Dorin  •  06 Mai 2018, 15:57

Decizie dupã regulament 1 Repetarea penalty-ului 2 Cartnaşe galbene -portarul +Camora Viciere de rezultat

cluj_cluj
cluj_cluj  •  06 Mai 2018, 15:16
Postat de davidblack pe 06 Mai 2018, 12:20

ai aflat si tu ca fcsb nu este steaua ??? ..adica nu au fost niciodata ..doar in capul celor fara creier au fost steaua

Tu crezi ca vreun creier de ovium poate inregistra ceva? El repeta doar ca o trompeta ce ii spune ciobanul suprem sau *** mimi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai_bn
mihai_bn  •  06 Mai 2018, 12:31

Eu nu înțeleg de ce tot insiști cu fundași gen Boli, Dane. Sabotezi echipa, fără să vrei probabil. Tu nu vezi că ăla nu gândește? Nu vezi că a făcut un meci execrabil cu Fcsb, când a greșit grav la golul lui Planici (prin poziționarea în teren), când a vrut să degajeze o minge aflată la tușa terenului, dar a picat în c*r și a dat pe lângă balon, când a vrut să degajeze (din nou!) un balon de la marginea careului propriu dar, având tot terenul în față, a nimerit un adversar aflat la câțiva metri. Ai văzut ce a făcut acum cu Craiova? O intrare "la rupere" într-o zonă neutră a terenului, după ce fusese în prealabil faultat. Fără supărare, dar ăsta nu e fundaș de echipă ce se vrea campioană! Pur și simplu îi lipsește creierul! Nu înțeleg totodată de ce continui să îi dai credit lui Deac. Deac nu mai e jucătorul din sezonul pre play-off, greșește foarte multe mingi chit că îl pui în bandă sau în centru. Sare mingea din el ca din colțu` mesei, nu mai face o preluare cum trebuie, are un joc încâlcit, iar golul Fcsb-ului din etapa trecută de la el a pornit, că a pierdut aiurea balonul la mijlocul terenului vrând să facă pe Maradona. Și, pe lângă toate astea, degeaba închizi jocul Dane dacă ești egalat a "n"-a oară. Înseamnă că ai o problemă și nu știi gestiona un joc pe care-l conduci.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează