FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - STEAUA 0-1

Fără Tănase la Cluj! » Decarul Stelei e suspendat pentru partida cu U

Tănase (25 de ani) a marcat două goluri în acest sezon de Liga 1
Tănase (25 de ani) a marcat două goluri în acest sezon de Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 00:39

"Decarul" Stelei a primit stupid un cartonaş galben aseară, din cauza căruia va privi de la televizor următorul joc al Stelei, derby-ul cu U Cluj, din deplasare.

În minutul 32 al partidei de la Mioveni, Ilie Stan a pierdut un fotbalist de bază pentru meciul din etapa viitoare, de la Cluj, cu Universitatea. E vorba despre Cristi Tănase, care a încasat stupid un cartonaş galben, undeva la mijlocul terenului, pentru un fault. A fost cel de-al patrulea avertisment al lui Tănase şi acesta va fi suspendat în următorul meci oficial al steliştilor.

Pierderea e importantă pentru roş-albaştri pentru că Dodel a fost printre cei mai folosiţi fotbalişti ai Stelei în acest campionat. A bifat 16 dintre cele 19 etape, lipsind doar atunci cînd a fost accidentat. El a evoluat aseară ca mijlocaş central, iar ca soluţie de înlocuire Ilie Stan va trebui să aleagă dintre Prepeliţă, Răduţ şi Tibi Bălan.

Partida din etapa a 20-a, U Cluj - Steaua, se va disputa lunea viitoare, de la ora 19:00, pe stadionul Cluj Arena şi va fi trasmisă în direct de DolceSport.

Urmărit din tribună de mamă
La partida de aseară, Tănase a fost urmărit din tribună de mama, dar şi de fratele său. Relaţiile cu cei din familie au revenit la normal după ce, o perioadă, se răciseră din cauza faptului că mama lui nu era de acord cu relaţia pe care Dodel a avut-o vreme de cîţiva ani cu Iulia Tăbăcaru.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
alpin
alpin  •  05 Martie 2012, 07:06
Postat de terminatorul2 pe 05 Martie 2012, 01:58

Nu este nimic , intra Chipciu , FORTA STEAUA .

Vai de ei! Studenti, puneti-va masca!!! Vine Scuipciu!!!

alpin
alpin  •  05 Martie 2012, 07:04

Asta e o veste proasta pentru "U" Cluj! Te pomenesti ca baga Gigi vreun junior care stie fotbal si-i incurca pe studenti!!! Haide "U"!!! Daca nici pe amaratii astia nu-i bateti...

bumbabum
bumbabum  •  05 Martie 2012, 06:56
Postat de forumeer pe 05 Martie 2012, 01:34

Multumim Doamne! Bine ca am scapat de el pt un meci. Ne-au crescut sansele foarte mult pt etapa viitoare!! As vrea sa mentionez ca ma uit la fotbal de 20 de ani si niciodata n-am vazut un mijlocas central jucand atat de prost pe cat a jucat Tanase azi. Si am vazut destule meciuri, chiar si din Liga a 3-a, dar va jur ca niciodata n-am vazut un mijlocas central precum a fost Dodel azi...

Asa e, au crescut sansele sa vedem ceva fotbal. Oricum Tanase e varza si pe stanga, nu doar in centru. Florin Costea e mult mai bun. Si cred ca Rusescu poate sa joace in locul lui Tatu, iar Tatu inlocuit cu unul dintre ceilalti (sunt la fel de praf si nu pot sa fac diferenta intre Radut,Prepelita si Tibi Balan...verze si astia).

Vezi toate comentariile (8)
Comentează