FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Farul a oficializat alte două transferuri » Încă un fotbalist de la Dinamo acontat de Hagi + Pe cine a mai repatriat „Regele”

Vlad Morar (în dreapta) revine la clubul lui Gică Hagi / Sursă foto: GSP
Vlad Morar (în dreapta) revine la clubul lui Gică Hagi / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 17:12 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 17:38

Farul Constanța, locul 5 în play-off-ul precedent, a anunțat, vineri după-amiaza, transferurile atacantului Vlad Morar și goalkeeper-ului Alexandru Buzbuchi. Ambii au evoluat în trecut pentru formația antrenată de Gică Hagi. 

Farul, una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor, a mai rezolvat azi două transferuri. După ce l-au luat pe Gabi Torje de la retrogradata Dinamo, „marinarii” l-au adus din Ștefan cel Mare și pe atacantul Vlad Morar. În plus, Hagi l-a readus la Constanța și pe Alexandru Buzbuchi, portar crescut la academia lui Gică Hagi, cel care în ultimii doi ani a evoluat la Gaz Metan Mediaș.

Farul a anunțat transferurile lui Vlad Morar și Alexandru Buzbuchi

„Farul Constanța a încheiat astăzi contracte pentru următorii doi ani cu jucătorii Alexandru Buzbuchi și Vlad Morar. 

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Buzbuchi este născut la Constanța, este un portar format la Academia Gheorghe Hagi, iar ultima oară a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș. 

Născut la Crișeni (județul Sălaj), Vlad Morar are tot 28 de ani, este atacant central, iar în carieră a mai jucat pentru Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid București, ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari, UTA, Gaz Metan Mediaș și, în ultima parte a acestui sezon, la Dinamo. 

Ambii vor fi prezenți la primul antrenament programat la 16 iunie. Mult succes, Alex și Vlad, în tricoul alb-albastru”, se arată în comunicatul emis de Farul pe site-ul oficial

Farul a oficializat alte două transferuri » Încă un fotbalist de la Dinamo acontat de Hagi + Pe cine a mai repatriat „Regele”
Vlad Morar a retrogradat alături de Dinamo în sezonul trecut

Săptămâna trecută, Farul a prezentat alte trei transferuri: Torje,  Romario Benzar și Kevin Doukoure.

Retrogradat cu Dinamo, Vlad Morar vrea să se reinventeze la Farul

Vlad Morar a mai evoluat la clubul lui Gică Hagi în 2017, anul în care clubul de la malul mării, denumit pe atunci Viitorul, a cucerit titlul. În acea ediție, vârful a înscris de cinci ori în 14 partide. 

Morar e mai evoluat la Petrolul, U Cluj, Beitar Ierusalim, ASA Târgu Mureș, Panetolikos, FC Voluntari, UTA, Gaz Metan și Dinamo. Sezonul trecut, Morar a evoluat pentru două formații, Gaz Metan și Dinamo, bifând alături de „câini” o rușinoasă retrogradare în liga secundă. A înscris în Ștefan cel Mare patru goluri în 12 apariții în play-out

VIDEO Gestul lui Gheorghe Hagi pe care Adnan Aganovic nu îl va uita: „Eram sigur că se va întâmpla ceva rău”

Citește și alte știri de actualitate: 

Nicolae Badea, prima reacție după retrogradarea lui Dinamo + Îi răspunde dur lui Lupescu: „«Jenibil»! Elias a făcut infinit mai multe decât el”

După regula U21, potopul! Cine a dispărut din Liga 1 odată cu depășirea limitei de vârstă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
alexiosas
alexiosas  •  11 Iunie 2022, 15:56

intrebare : cainii Torje si Morar unde vor semna statele de plata? la primaria Constanta? si daca da,in zilele libere ale bugetarilor vor fi liberi si ei sau vor fi doar accidentati?

alexiosas
alexiosas  •  11 Iunie 2022, 15:41
Postat de creeperno807 pe 10 Iunie 2022, 22:39

S-a reinventat in ceva mai rau

pai la celebra academie hagi,fiind foarte celebra,nu pot ajunge decat copiii unora cu bani multi,care in marea majoritate sunt niste rasfatati si buni la fotbal pe playstation nu in teren,acolo trebuie sa fugi,sa te murdaresti,risti vreo accidentare,pe monitor totul e imaculat......iar daca afla la 'disco" ca esti fotbalist sti ce se intampla,nu? ......adica,daca nu ia aceste "valori ",becali nu-i mai da bani pe perle,si el n-are de unde alti bani (de investit) va trebui sa inchida taraba .....asa apare duma cu reconditionarea epavelor......poate,poate iese lozul

creeperno807
creeperno807  •  10 Iunie 2022, 22:39

S-a reinventat in ceva mai rau

Vezi toate comentariile (11)
Comentează