FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB

VIDEO Galeria FCSB intervine în conflictul Rapid vs. Cristina Neagu » Ce s-a auzit la meciul cu FC Argeș

Galeria celor de la FCSB a scandat numele Cristinei Neagu înaintea partidei cu FC Argeș, din runda cu numărul 27 a Superligii.
Galeria celor de la FCSB a scandat numele Cristinei Neagu înaintea partidei cu FC Argeș, din runda cu numărul 27 a Superligii.

Articol de , , - Publicat duminica, 26 februarie 2023 20:51 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 21:09

Galeria celor de la FCSB a scandat numele Cristinei Neagu înaintea partidei cu FC Argeș, din runda cu numărul 27 a Superligii. 

Câteva sute de suporteri ai celor de la  FCSB s-au deplasat la Pitești pentru meciul cu FC Argeș. Imediat cum au intrat în peluză, aceștia i-au strigat numele Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 4 rânduri, ca răspuns pentru cele întâmplate între interul stânga al lui CSM București și galeria Rapidului.

Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”
CRITICI
Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”

VIDEO. Numele Cristinei Neagu, scandat înainte de FC Argeș - FCSB

În timpul meciului din "sferturile" Cupei României, CSM București - Rapid 31-24, Cristina Neagu a fost înjurată de galeria rapidistă. 

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor", a replicat atunci handbalista. 

Galeria celor de la FCSB nu este singura care i-a luat partea Cristinei Neagu. Și ultrașii lui Dinamo au pornit un conflict, scandări deplasate, cu tentă rasistă, împotriva rivalilor de la Rapid. S-a întâmplat în timpul meciului câștigat de „dulăi” în Liga Campionilor la handbal masculin, scor 30-27, contra danezilor de la GOG. 

Interes mare pentru FC Argeș - FCSB / Fanii alb-violeților au venit cu speranțe: „Argeșul trebuie să bată”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adrian Mititelu duce teoria conspirației la următorul nivel în conflictul cu Sepsi: „Am înțeles că asta vrea Viktor Orban!”

Pariul lui Eugen Neagoe » Titular la 18 ani, deși a jucat doar 28 de minute în acest sezon

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  27 Februarie 2023, 21:12
Postat de flob pe 27 Februarie 2023, 09:25

Englezii au galerii? Aia au doar coruri ....pentru cor mergem în altă parte, nu la fotbal.

Când aveau englezii ultrasi și se băteau parte în parte, p*** dar oamenii se mai civilizeaza, corurile lor de care spui sunt de 1000 de ori mai frumoase ca pocnitorile și înjurăturile voastre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Anonim_1234
Anonim_1234  •  27 Februarie 2023, 20:51

Deci, dupa toata aceasta suparare a Cristinei Neagu ( pe care am trait-o live la cele doua meciuri dezbatute in prezent ), concluzionez faptul ca doar Dinamo, FCSB & co au dreptul sa scandeze injurii de fata cu femei si copii. Ori doar ei au dreptul sa scandeze injurii la adresa Rapidului? Ori Cristina Neagu - omul creeaza niste conjucturi favorabile publicitatii Cristinei Neagu - sportiva? Ar fi pacat sa nu se potoleasca acest bullying la adresa Rapidistilor. La nivelul Cristinei Neagu, ar putea fi "regina", ca tot il avem pe "regele" aplaudat de Rapid. Dar, mnah, daca ii place telenovela...

bocciu
bocciu  •  27 Februarie 2023, 17:19
Postat de mehigh_ms pe 27 Februarie 2023, 13:39

iti dai seama ce prostie ai debitat acum?

Nu-si da seama, e din galerie!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează