FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA 0-4

Latovlevici nu își menajează coechipierii după 0-4 cu CS Universitatea: „Ca să joci la un nivel de top, îți trebuie «saci» de bivol. Ne mulțumim cu banii la zi?”

Iasmin Latovlevici, FC Argeș // foto: Imago Images
Iasmin Latovlevici, FC Argeș // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2022 20:35 / Actualizat luni, 25 aprilie 2022 20:53

Iasmin Latovlevici (35 de ani), fundaș stânga la FC Argeș, a comentat în modul său caracteristic înfrângerea cu CS Universitatea, scor 0-4. 

Protagonistul unor interviuri spumoase în perioada recentă, Latovlevici nu s-a ferit de cuvinte nici după înfrângerea cu CS Universitatea, 0-4.

Iasmin a trimis o nouă serie de săgeți către coechipierii săi și i-a luat apărarea antrenorului Andrei Prepeliță, căruia i-a fost cerută demisia pentru rezultatele înregistrate de alb-violeți în play-off.

Prepeliță explică de ce a făcut 5 schimbări în același timp: „Jucători total depășiți. Meciurile astea îmi arată limitele lor”
FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA 0-4
Prepeliță explică de ce a făcut 5 schimbări în același timp: „Jucători total depășiți. Meciurile astea îmi arată limitele lor”

Iasmin Latovlevici, după FC Argeș - CS Universitatea: „Ne mulțumim cu banii la zi?”

„Să vorbesc, să mă gândesc? Am făcut de multe ori greșeala să reacționez la nervi, iar în seara asta o să mă rezum să vorbesc doar despre mine, nu despre altceva.

E de ajuns că suntem în play-off? Ne mulțumim cu atât, cu banii la zi? E OK, dar dacă lucrurile astea sunt normale, trebuie să fie și altele, să fim mai bine. Dacă asta arătăm, înseamnă că atât putem momentan”, a declarat Latovlevici la DigiSport.

Iasmin Latovlevici: „Demisia lui Prepeliță? Aiurea”

„E complicat, în unele momente nu înțeleg de ce primul luat la trântă e antrenorul. Ce să facă? Ne-a antrenat toată săptămâna. Depinde de fiecare individ cum reacționează, cum interpretează fazele. Se strigă demisia? Mi se pare un lucru aiurea. Plus la ce condiții sunt, la cum s-a adaptat și ce a făcut, părerea mea este că antrenorul nu are nicio vină.

Absolut totul pleacă de la jucători. Ca să joci la un nivel bun, îți trebuie «saci» buni. Ca să joci la un nivel de top, îți trebuie de bivol. Dar mă rog, e altă poveste.

Ce putem face? Să ne prezentăm. Și vom vedea. Credeți că nu-mi doresc să iau banii clubului, dacă tot ni s-a promis? Până la urmă, jucăm să încurcăm pe cineva dacă putem, dar și pentru bani. Nu neapărat numai pentru club, pentru culori”, a adăugat fundașul stânga.

În finalul intervenției, Latovlevici a sugerat că sezonul viitor ar putea să nu-l găsească la Pitești: „Vom vedea ce va face clubul, apoi voi vedea ce voi face eu. Poate clubul va aduce jucători, poate nu-s mulțumiți de mine, nu am de unde ști. În funcție de strategia lor, îmi voi decide viitorul”. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Alexandru Crețu, entuziasmat după prima „dublă” din carieră: „M-am regăsit!”

Veste proastă pentru FCSB înaintea meciului cu Farul: „Are fractură!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mircea_pop112
mircea_pop112  •  25 Aprilie 2022, 21:17

Nu e ok ce face Lato, laudele se dau in public, rufele se spala in familie. Atitudinea asta place la presa dar nu face bine la echipa! El cu experienta lui poate ajuta mult coechipierii sa creasca dar cand iese precum d-na invatatoare sa certe nu-si ajuta echipa! Eu l-as da primul afara pe el! Iar el tb sa se gandeasca daca vrea sa ajunga antrenor cum tb sa se poarte sa coaguleze echipa sau sa o dezbine?! Sau poate vrea sa se faca specialist TV si atunci e ok cu scandalu face audienta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează