FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Corespondență GSP din Slovenia Nici FC U Craiova n-a scăpat de caniculă » Antrenament defensiv la 30 de grade, înaintea primului amical al lui Mutu

În absolut fiecare zi de până acum a cantonamentului lui FC U Craiova 1948, temperaturile au sărit de 26-27 de grade, ultimele două zile fiind destul de încinse. +33   FOTO
În absolut fiecare zi de până acum a cantonamentului lui FC U Craiova 1948, temperaturile au sărit de 26-27 de grade, ultimele două zile fiind destul de încinse.

Articol de , - Publicat vineri, 25 iunie 2021 19:31 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 19:37

FCU Craiova a ales ca destinație de cantonament Zrece, o mică așezare în apropiere de Maribor ori Celje, zonă deluroasă, fiind la doar 15 minute de Rogla, stațiune aflată la 1500 de metri altitudine, destinație preferată de pasionații sporturilor de iarnă. 

În absolut fiecare zi de până acum a cantonamentului lui FC U Craiova 1948, temperaturile au sărit de 26-27 de grade, ultimele două zile fiind destul de încinse.

Elevii lui Adrian Mutu nu se pot feri de căldură

Adrian Mutu a programat de cele mai multe ori două antrenamente pe zi, primul la ora locală 10:30, iar al doilea la 17:30, ore la care teoretic temperaturile ridicate sunt mai ușor de suportat.

În această seară, la al doilea antrenament al zilei, unul cu specific defenisiv, în care "Briliantul" a organizat echipa pentru faza de apărare, începutul antrenamentului a fost sufocant, cu temperaturi de peste 30 de grade. Abia spre finalul lui aerul a fost mai suportabil.

Șanse mari de ploaie la amicalul lui FC U Craiova 1948

Sâmbătă, de la ora locală 17:30 (18:30 ora României), FCU Craiova are programat primul amical, împotriva celor de la Hajduk Split. Prognoza meteo arată 50% șanse de ploaie și o temperatură mai mult decât suportabilă, 22 de grade, ideal pentru un meci de fotbal. 

Bursa transferurilor la FCU Craiova

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Mamadou Bagayoko (liber de contract), Dominik Kovacic (Lokomotiva Zagreb)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (liber), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (liber), Diakite (liber), Taborda (liber)

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

VIDEO+FOTO Liber la joc, pregătiri pentru primul amical » Ultimele detalii din cantonamentul lui FCU Craiova

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Adi Mutu abia așteaptă derby-urile cu CSU și are un mesaj pentru rivala din oraș: „Va fi ceva extraordinar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează