FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică îi face pe plac lui Gigi Becali! Schimbarea pregătită la FCSB

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 09:02 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 10:00

După ce a criticat jocul echipei sale, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat ce schimbare e gata să facă antrenorul Nicolae Dică.

Omul de afaceri a dezvăluit că tehnicianul roș-albaștrilor i-a spus că vrea să schimbe modul în care se antrenează echipa, după ce Becali s-a plâns de mai multe ori.

Am fost înapoiați dintotdeauna » Revelația lui Becali a fost prefațată de cea a lui Pițurcă: „Apă plată?! Ești nebun!”
FCSB
Am fost înapoiați dintotdeauna » Revelația lui Becali a fost prefațată de cea a lui Pițurcă: „Apă plată?! Ești nebun!”

Gigi Becali: „Dică a spus că va schimba antrenamentele”

„Dică mi-a spus că va schimba ceva la antrenamente. I-am spus de mai multe ori că vreau posesie. Vreau ca mingea să fie la noi. Nu mă interesează doar să câștigăm, vreau să avem și posesia. 

Nu m-am supărat când am pierdut cu Rapid pe Arena Națională. De ce? Pentru că a fost mingea la noi. Dar, acum cu UTA ne-am chinuit. Și Dică a spus că va schimba la antrenamente”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali vrea antrenamente mai dure la FCSB

Recent, Becali și-a arătat susținerea pentru Dică, dar i-a impus noi metode de pregătire.

„Ăia de la Silkeborg ați văzut cum pasează? Țaca, țaca. Nu pot să dau vina pe Tavi Popescu. Nu a ajuns mingea la el. Noi nu ne mișcăm, așteptăm. Ați văzut cum jucau ei, pasau, veneau, se mișcau. L-am întrebat odată pe Hagi: «Ce le faci, mă?». Mi-a zis: «Îi las să se joace cu mingea, 2.000 de pase, să joace fotbal». 

Păi, asta vreau, posesia! Nu poți să faci tactică. Pentru tactică îți trebuie jucători de 70 de milioane, că au și picior, și minte. Nu poți cu jucători de un milion. Dar când ai 15.000 de euro salariu pe lună, nu te bat ăia de au 5.000 salariu. 

De acum, gata, trei ore antrenament, că nu ne jucăm! Dan Petrescu ce le face? Antrenează-i trei ore, să le stea mintea doar la fotbal. Poate au salarii prea mari... Ce pot să fac? Să facă antrenament așa: nu ai voie să o atingi decât o dată și să nu i-o dai ăluia care ți-a pasat!”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

Citește și:

Provocare fără precedent în Liga 1! Apare o situație incredibilă în duelul indirect al echipelor care se află în lupta pentru titlu

Fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro s-a retras la 29 de ani! Dat afară după conflictul violent cu Florin Tănase

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  19 Octombrie 2022, 21:14

Nu i-ar fi facut Dica pe plac lui Gigi, ca e prea puternic fata de Gigi. Dar a ordonat schimbarea managerul general Mihai Stoica, care cica e numarul 1 in club! In fata lui MM, Dica nu sufla o vorba! E manager general, e mai puternic chiar decat Dica, el decide tot la FCSB! Asa am inteles de la cei de la GSP: ca e manager general, desi nimeni nu crede, in afara de (pseudo)ziaristii GSP....

YATO
YATO  •  19 Octombrie 2022, 17:57

Trebuie si valetul tras in poză să nu se supere Jiji.

666piturca
666piturca  •  19 Octombrie 2022, 16:26

Dica ii face pe plac???? Asta da surprizare!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează