FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Capriciul lui Gigi Becali a distrus-o pe FCSB! 8 puncte pierdute din cauza unei obsesii

Gigi Becali și-a făcut un obicei din a-l schimba pe Adi Petre la pauză
Gigi Becali și-a făcut un obicei din a-l schimba pe Adi Petre la pauză

Articol de , , - Publicat marti, 14 iulie 2020 07:26 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 09:29

FCSB a pierdut în această primăvară nu mai puțin de 8 puncte din cauza obsesiei lui Gigi Becali de a-l schimba pe Adrian Petre la pauza a 4 partide în care cu atacantul U21 pe teren, rezultatul îi era favorabil, dar la final totul s-a răsturnat.

Cel mai nou client al lui Gigi Becali se numește Adrian Petre. Patronul l-a luat în colimator de ceva vreme și indiferent de modul în care joacă, Petre e criticat în cei mai duri termeni.

În plus, Becali și-a făcut un obicei din a-l înlocui la pauză pe cel cumpărat la începutul anului din prima ligă din Danemarca. Așa s-a întâmplat și duminică la Craiova. Petre a fost lăsat la cabine, între cele două reprize, la ordinul expres al lui Becali, însă mutarea s-a dovedit un fiasco. Înlocuitorul său, puștiul Cristi Dumitru, n-a existat, iar FCSB a pierdut și remiza pe care se baza după primele 45 de minute. Nu e prima dată când lucrurile stau de această manieră.

Chiar și mai rău pentru FCSB s-a terminat deplasarea de la Giurgiu, cu Astra. Trupa lui Vintilă a făcut o primă repriză bună, cu 25-30 de minute excelente. A intrat la vestiare în avantaj, dar Becali a cerut ca Petre să fie schimbat. Tot cu puștiul Dumitru. Și din nou dezastru în repriza a doua. FCSB n-a mai contat în atac, gazdele au înscris de două ori și au câștigat!

9-2pentru FCSB a fost raportul șuturilor la poartă, 5-2 al celor cadrate, în prima repriză a meciului cu Astra, în care pe teren a fost și Petre

7-6pentru Astra a fost raportul șuturilor la poartă, 5-3 pe poartă, în a doua repriză a confruntării de la Giurgiu, când Petre n-a mai fost pe teren

  • Nu există niciun meci de Liga 1 în care Adrian Petre să fi început ca titular și scorul să-i fi fost defavorabil FCSB-ului la pauză. În schimb, toate cele 4 jocuri de campionat în care atacantul de 22 de ani a fost schimbat s-au terminat pentru trupa roș-albastră cu un scor mai prost decât ce arăta tabela după prima repriză. Un total de 8 puncte pierdute!

FCSB. Partidele din Liga 1 în care Petre a fost scos de Gigi la pauză

MECIULSCOR PAUZĂSCOR FINALCINE L-A ÎNLOCUIT PE PETRE
FCSB - Chindia1-01-1Gnohere
Botoșani - FCSB1-22-2Oaidă
Astra - FCSB1-23-2Cr. Dumitru
Craiova - FCSB1-12-1Cr. Dumitru

Medie de doar 47 de minute!

Capriciul lui Gigi Becali a distrus-o pe FCSB! 8 puncte pierdute din cauza unei obsesii

Adrian Petre, 22 de ani și jumătate, a semnat la FCSB până în vara lui 2024, pe un salariu de 17.000 de euro lunar, redus la jumătate până în septembrie

De când a venit la FCSB și până în acest moment, Petre a fost schimbat în toate meciurile, în care a început ca titular, înainte de final. Are disputate 7 jocuri de campionat și 3 în Cupa României, însă a ajuns abia la 470 de minute bifate, ceea ce înseamnă o medie cam cât o repriză pentru fiecare confruntare în parte. 

Petre a marcat de două ori și a oferit și o pasă de gol. Cea mai lungă perioadă petrecută pe teren, într-un singur joc, a fost prima manșă a semifinalei de Cupă, cu Dinamo, în deplasare, când a fost folosit 71 de minute, iar echipa a câștigat cu 3-0.

800 de mii de euroe suma de transfer a lui Petre de la Esbjerg la FCSB, bani pe care Gigi Becali încă nu i-a achitat grupării daneze

5 goluriîn 15 meciuri are Petre în echipa națională de tineret, pentru care a jucat în 3 meciuri și la Euro 2019 și a și înscris un gol cu Croația

FOTO Cele mai interesante imagini din partida Craiova - FCSB 2-1:

+4 FOTO

VIDEO Ce a declarat Bogdan Vintilă după Craiova - FCSB 2-1:

S-a dus FCSB victimă sigură la Craiova? Decizie total surprinzătoare a vicecampioanei!

Ei sunt moștenitorii imperiului Becali? Rădoi și Olăroiu, cuplu stelar pentru FCSB: „Ar fi visul meu!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
florar
florar  •  14 Iulie 2020, 12:45
Postat de marcelclujnapoca pe 14 Iulie 2020, 12:36

Petre are timp sa demonstreze ! pana atunci mai trebuie sa se piarda ceva meciuri ! El sa marcheze la Tokyo si om se face !

Petre da gol etapa urmatoare....

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Iulie 2020, 12:36

Petre are timp sa demonstreze ! pana atunci mai trebuie sa se piarda ceva meciuri ! El sa marcheze la Tokyo si om se face !

florar
florar  •  14 Iulie 2020, 12:06
Postat de ishhhhhhhh pe 14 Iulie 2020, 10:23

I-a trebuit lui Petre sa se duca la fc fcsb, asa-i trebuie.

Desigur ca mai bine au nimerit Ionita ,Mailat,Costache,Pascanu....Vai de capul tau...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează