FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 3-2

CE NU S-A VĂZUT LA TV 5 detalii de la FCSB - Chindia » Crainicul a provocat galeria: „FCSB este…” - „Steaua!”, speculații despre pariuri + cine a fost cel mai aplaudat jucător

Unul dintre liderii galeriei lui FCSB a verificat steagurile cu care au intrat suporterii pe stadion
Unul dintre liderii galeriei lui FCSB a verificat steagurile cu care au intrat suporterii pe stadion

Articol de - Publicat luni, 15 august 2022 09:00

FCSB a întors-o pe Chindia la revenirea de la cabine și s-a impus, scor 3-2. Oaspeții au jucat în inferioritate numerică din minutul 7 și conduceau cu 2-0 la pauză. E prima victorie din acest sezon de Liga 1 pentru roș-albaștri.

Reporterul GSP prezent la stadion a remarcat 5 detalii de la meciul de pe Arena Națională.

1. Crainicul arenei a provocat galeria lui FCSB să scandeze numele Stelei. După fiecare dintre cele trei goluri, acesta a strigat prenumele marcatorului, i-a lăsat pe fani să completeze cu numele de familie, după care a spus la stație: „FCSB este…” și galeria a completat: „Steaua!”.

Declarația lui Florinel Coman, „tradusă” drept o invitație pentru Rapid: „În limbaj de vestiar înseamnă: «dacă dați banii, vin!»”
FCSB - Chindia 3-2
Declarația lui Florinel Coman, „tradusă” drept o invitație pentru Rapid: „În limbaj de vestiar înseamnă: «dacă dați banii, vin!»”

2. La 0-2 la pauză, la tribuna a doua plină ochi, scorul a inspirat dezbateri despre pariuri, care s-au propagat rapid. „Îi batem sigur, îi întoarcem. Sunt și în zece!”, a exclamat un suporter. „Or fi luat și ei la pariuri 2 pauză, 1 final?”, a glumit un altul. Un spectator a găsit o cotă uriașă pentru victoria gazdelor și a pariat pe ea, iar mai mulți fani s-au adunat în jurul său, comentând situația și lansând diverse speculații referitoare la direcția în care o va lua partida. Alții au intrat și ei pe telefoane pentru a se informa în privința cotelor și a paria. 

3. Adrian Mihalcea a fost demoralizat complet. După reușita de 2-2 a lui Cordea, antrenorul oaspeților s-a așezat pe bancă și nu s-a mai ridicat să dea indicații până la schimbările din minutul 67, stând cu mâinile la cap și cu o mină descurajată. În minutul 75, când Șerban a irosit o fază bună, fiind blocat de Dawa, Mihalcea s-a enervat și a făcut semn să vină rapid Chamed de la încălzire pentru a-l înlocui. La final, tehnicianul a rămas câteva minute pe bancă, supărat.

4. Unul dintre liderii galeriei lui FCSB a verificat steagurile cu care au intrat suporterii pe stadion. „E Liga 1, nu Conference, dar ni s-a transmis să nu mai avem probleme de niciun fel, în caz că UEFA va monitoriza situația”, a explicat o sursă GSP din galeria roș-albaștrilor. FCSB e într-o situație periculoasă, după ce la meciul cu Dunajska Streda a fost fluturat un steag considerat simbol neo-nazist de către UEFA. Clubul riscă suspendarea terenului pentru meciul cu Viking și o amendă uriașă, de 200.000 de euro.

5. Bucurie în ploaie, la final. Jucătorii lui FCSB au mers către suporteri, după un meci în care a plouat non-stop, și au sărbătorit victoria alături de aceștia. A fost ovaționat și antrenorul Nicolae Dică, iar cel mai aplaudat jucător a fost Darius Olaru, autorul unei ratări incredibile în ultimul minut

Adversarii de la Chindia au aplaudat și ei micuța galerie prezentă pe Arena Națională, și jucătorii, și fanii fiind foarte dezamăgiți de rezultatul final:

5 detalii de la FCSB - Chindia » Crainicul a provocat galeria: „FCSB este…” - „Steaua!”, speculații despre pariuri + cine a fost cel mai aplaudat jucător
Jucătorii Chindiei la galerie
Adrian Mihalcea, despre repriza secundă cu FCSB: „Să mă ierte Dumnezeu, nu vreau să spun niște prostii!”
FCSB - Chindia 3-2
Adrian Mihalcea, despre repriza secundă cu FCSB: „Să mă ierte Dumnezeu, nu vreau să spun niște prostii!”
Dică dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar la pauză: „N-am trăit în viața mea așa ceva, inacceptabil!”
FCSB - Chindia 3-2
Dică dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar la pauză: „N-am trăit în viața mea așa ceva, inacceptabil!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (22)
talpaiadului
talpaiadului  •  15 August 2022, 17:49
Postat de oscarduarte pe 15 August 2022, 12:33

Știi ce e amuzant? Echipa asta cu consoanele ei a-ți susținut-o și voi pana a venit talpica sa va spună ca nu asta nu mai e steaua, nu mai e echipa pe care chiar o susținea de la loja. Era bine când se manca și bea pe banii ciobanului, dar ce sa vezi când a oprit robinetul la cascaval, soc, asta nu mai e steaua. STEAUA NU a retrogradat niciodată bai limba trista. Sunteți deja penibili, înapoi la cazarma, și mana întinsă la banii statului.

CSA nu este Steaua, dar nu pentru ca a inceput din liga a patra, ci pentru ca nici acolo nu se regasesc valorile steliste. CSA este un club care doar incearca sa vanda niste nostalgii la taraba, nu are nimic din Steaua Bucuresti. O echipa care iroseste banii din bugetul MApN fara nici o noima, fara obiectiv, fara drept de promovare, fara dorinta de performanta, fara nimic. Conducerea CSA este de o incompetenta strigatoare la cer, care face mai mult rau istoriei Stelei Bucuresti chiar decat Becali. Becali doar s-a dezis de Steaua, pe cand conducerea CSA o duce in derizoriu, ceea ce e mult mai grav.

talpaiadului
talpaiadului  •  15 August 2022, 17:36
Postat de Zazu pe 15 August 2022, 13:14

Nu e prima oară când se face asta la fcsb! Nu e primul crainic care face asta! Aducețivă aminte la un meci cu rapidul ce a putut să zică crainicul de atunci! Iar aceste lucruri se fac în mod sigur cu acordul conducerii! Mm a prins iar aripi în ultima perioadă!

Asa este, lui Becali ii place notorietatea asociata cuvantului Steaua, problema e ca el vrea notorietate, atat, si notorietate doar pentru el si clubul de azi, care este dupa chipul si asemanarea lui. Becali a indepartat de unul singur si nesilit de nimeni tot ce era legat de numele, istoria si traditia Stelei Bucuresti, de la relatia cu armata, la Stadionul Ghencea, la fotbalistii de legenda, la suporterii cu coloana vertebrala. Becali ar fi putut foarte usor sa fie patron la Steaua, dar el nu a vrut pentru ca el uraste adevarata Steaua, i se parea ca ii umbreste propria imagine de ingerul luminii.

houri.10
houri.10  •  15 August 2022, 15:36

Al doilea blat.. Identic cu primul.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close