FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI

EXCLUSIV Echipa e în criză, conducerea nu mai are răbdare: „Cum să nu fiu supărat? Pentru liniștea lor, să mai ia și ei 3 puncte!”

CS Mioveni nu s-a mai impus din august / foto: Gazeta Sporturilor
CS Mioveni nu s-a mai impus din august / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 17:00 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 17:00

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, extrem de implicat în viața clubului, e nemulțumit de parcursul galben-verzilor din campionat și le transmite jucătorilor: „Ar cam fi cazul să luăm și noi niște puncte”. De la 20:30, CS Mioveni vrea să profite de criza de la FCSB, echipă decimată de COVID-19.

CS Mioveni n-a mai câștigat de pe 23 august, când formația lui Alexandru Pelici o învingea pe teren propriu pe FCU Craiova, 1-0. Între timp, la echipă s-a instalat o veritabilă criză de rezultate, iar primarul orașului așteaptă o altă exprimare din partea jucătorilor. Contactat de GSP.ro, edilul a trimis „săgeți” și în direcția arbitrajelor. 

Ion Georgescu, primar Mioveni: „Cum să nu fiu supărat?”

„Îmi pare rău pentru cei de la FCSB, dar se poate întâmpla oricui. M-aș bucura dacă echipa mea ar veni cu 3 puncte de la Buzău și chiar ar cam trebui, pentru liniștea echipei, să mai ia și ei puncte din deplasare. Am pierdut în ultima secundă, ne-au mai furat și «fluierașii». 

Cum să nu fiu supărat? La Constanța, pierdem egalul în 30 de secunde. Echipa a mers foarte bine în primele 5 etape, dar după acea pauză de două săptămâni parcă ar fi în picaj. Nu poți câștiga toate meciurile, dar măcar joacă frumos! Să avem și noi niște faze, o centrare”, a spus Ion Georgescu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Nu avem niciun caz de COVID în cadrul sportivilor de la volei, handbal sau fotbal. Periodic, ei fac teste rapide, în afara celor PCR. Jucătorii mei au fost feriți, ținuți în cantonament, n-au intrat în contact cu nimeni. 

- Ion Georgescu, primar Mioveni

Echipa e în criză, conducerea nu mai are răbdare: „Cum să nu fiu supărat? Pentru liniștea lor, să mai ia și ei 3 puncte!”
Ion Georgescu (în stânga) / Sursă foto: Facebook CS Mioveni

Focar la FCSB

Focarul COVID-19 de la FCSB continuă să se extindă, chiar și în ziua meciului cu CS Mioveni. Cele mai recente nume pe liste pozitivilor sunt Vali Crețu și Valentin Gheorghe. Acum rămân doar 13 valizi.

„Am rămas 13! În seara asta vom avea nevoie mai mult decât oricând de suport din partea tuturor steliștilor, nu doar a celor care vor ignora distanța, condițiile atmosferice, psihoza acestor zile și vor veni lângă noi pe stadion. Suntem puțini, dar cu energia pe care ne-o veți insufla vom fi puternici”, a scris MM Stoica pe Facebook. 

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni: 99. Vlad - 6. Haruț, 4. A. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic - 27. Olaru, 25. Perianu, 10. Fl. Tănase - 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 30. Musi

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Cei de la CS Mioveni se tem din cauza focarului de Covid-19 de la formația lui Becali: „Asta am fost informați!”

Apelul lui MM Stoica cu doar câteva ore înainte de FCSB – CS Mioveni: „Am rămas 13!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează